Alo AZRI ODREĐEN EKSTRADICIONI PRITVOR! Učestvovala u ubistvu Eskobara, čeka izručenje u Srbiju! 10:41 Hronika 0
Alo/Mediji AZRA Š KOJA JE UČESTVOVALA U UBISTVU ESKOBARA OSTAJE U PRITVORU Srbija ima rok od 22 dana, inače može biti slobodna 17:20 Hronika 0
Alo/MEDIJI UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NIKŠIĆKOG ESKOBARA! Policija privela Marka Pjanovića u Bijeljini 21:02 Hronika 0
Alo/Informer RANKO ESKOBAR SAHRANJEN UZ PESMU ''PONOĆ'' Ispraćen uz više stotina ljudi, njegov prijatelj održao govor (FOTO) 15:05 Hronika 0
Alo/Mediji VIŠE OD RASTANKA BOLI ME ŠTO TI JEDAN KOBASIČAR ZALEPI ETIKETU Novine pune čitulja za Eskobara, 12:37 Hronika 0
Alo/Mediji I DEVOJKA SE TERETI ZA UBISTVO ESKOBARA Njoj je određen pritvor nakon saslušanja 07:57 Hronika 0
Alo!/Mediji UHAPŠENI NAPADAČI "PALI" ZA SAMO 48 SATI Evo šta je otkrilo osumnjičene za ubistvo Eskobara! 16:53 Hronika 0
Regionalo; Alo; PORODICA DALA ČITULJU UBIJENOM RADOŠEVIĆU Poznato vreme i dan sahrane ubijenog Nikšićanina (FOTO) 11:08
Alo!/Mediji SUROVA LIKVIDACIJA NIKŠIĆANINA PRIKAZANA DO NAJSITNIJEG DETALJA Rekonstrukcija ubistva Ranka Eskobara (VIDEO) 19:57 Hronika 0
Alo!/Mediji EVO KO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO RANKA ESKOBARA! Uhapšena i još jedna osoba! 14:59 Hronika 1
Alo!/Mediji LIKVIDACIJA U RUŠNJU Detalji iz života ubijenog Eskobara: Poseduje skupoceni vozni park, kuća mu pretresana u akciji "Grom" (FOTO/VIDEO) 07:37 Hronika 0
Alo/Mediji SKINUĆEMO TE, ŠETAĆEŠ GO PO TERAZIJAMA Ovo je bio jedan od slučajeva u koji je bio umešan ubijeni Ranko Radošević 21:58 Hronika 0
Alo/Mediji VOLI TE SEKA ZAUVEK Kuma se potresnim rečima oprostila od Eskobara ubijenog u Rušnju 21:28 Hronika 0
Alo!/Mediji NA PUMPI U RUŠNJU POJAVILA SE I ŽENA UBIJENOG RANKA Uplakana supruga na mestu zločina 13:58 Hronika 0
Alo!/Mediji OČEVICI UBISTVA NA PUMPI U RUŠNJU OTKRILI DETALJE LIKVIDACIJE "Prišao je žrtvi i krenuo sa rafalima, čuo sam pucnje, a onda video čoveka u lokvi krvi" 13:19 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"DOŠLI SU IZ AZIJE DA RATUJU U EVROPI" Sibiga i Berbok čupaju kose, traže brutalne odgovore 17:28 Vesti 0
"BEOGRADE, UVEK JE ZADOVOLJSTVO" Srpski zet uživa u prestonici, objavio "selfi" koji je oduševio sve (FOTO) 18:02