ERA OJDANIĆ SE SRUŠIO U EMISIJI! Pao kao pokošen, voditeljka hitno reagovala, odmah pozvala doktora! 17:15 Vip 0
PEVAČ (77) BIO INTIMAN SA MUŠKARCEM! Javno progovorio o odnosima, svi u šoku zbog priznanja! 06:30 Vip 0
"VARAJU MUŽEVE U MOJOJ KAFANI, DOVODE ŠVALERE" Pevač raskrinkao koleginice: "Dolaze na prenoćište" 13:20 Vip 0
"ALO, FRAJERU..." Era Ojdanić usred emisije skočio na Ognjena Amidžića i napao ga, nastao skandal, u sve umešana ova pevačica! 21:30 Vip 0
ODBIO DA PEVA NA SVADBI ZA 100.000 EVRA! Odmah se oglasio njegov kolega: "Koja budala, nekad je pevao za 50 maraka" 08:20 Vip 0
"PEVALI SMO NA VESELJU DOK SU NAM OČEVI LEŽALI U KAPELAMA" Pevačica otkrila jezive detalje neposredno nakon smrti roditelja! 14:40 Vip 0
ERA OJDANIĆ PAO KAO POKOŠEN! Srušio se u emisiji, voditeljka hitno reagovala, odmah pozvala doktora! 16:55 Vip 0
"DRŽAO SAM ŽENU U HLADNJAČI JER SMO U MOTELU IMALI SVADBE" Životna priča pevača koja ledi krv u žilama! 19:36 Vip 0
"JURIMO ŽENE 50 GODINA MLAĐE OD NAS" Naš pevač se poistovetio sa Ristovskim, pa šokirao izjavom! 08:10 Vip 0
ERA OJDANIĆ PAO KAO POKOŠEN! Pevač se srušio u emisiji, voditeljka hitno reagovala: "Doktore reanimacija..." 17:20 Vip 1
NAŠ PEVAČ IMA 43 GODINE MLAĐU DEVOJKU! Priznao javno da i dalje pati za pokojnom ženom: "Prevario sam je hiljadu puta..." 12:30 Vip 0
ZBOG 500 EVRA ODLOŽIO SAHRANU SUPRUGE, ZA TO VREME JE DRŽAO JE U HLADNJAČI! Naš pevač jezivim postupkom šokirao region! 17:55 Vip 0
"DOVELI SU ME DO LUDILA I PONIZILI KAO NIKAD!" Evo zbog koja dva repera je Era Ojdanič plakao kao kiša 08:40 Vip 0
"VARAJU MUŽEVE U MOJOJ KAFANI, DOVODE ŠVALERE" Pevač raskrinkao koleginice: "Dolaze na prenoćište" 09:20 Vip 0
ERA OJDANIĆ (76) SE SRUŠIO U EMISIJI! Pao kao pokošen, svi u strahu, voditeljka zvala doktora! 07:00 Vip 0
"JEDVA SE IZVUKAO!" Era Ojdanić o zdravstvenom stanju Milića Vukašinovića nakon operacije 13:06 Vip 1
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
"SVI SMO ZNALI KAKAV JE I ZNAMO ZAŠTO JU JE UBIO..." Komšinica Branka progovorila nakon horora kod Umaga 07:39 Vesti 0
SAMO ŠTO SU ME UŠILI POSLE POROĐAJA, FAMILIJA MOG MUŽA MI SE "NAKAČILA" NA VRAT Bebu nisam ni pipnula zbog svekrve, a onda mi je pao mrak na oči... 08:47