RETKO GLUPA VODITELJKA! Pevačica izvređala Sanju Marinković, javno izgovorila ove reči i napustila emisiju! 09:40 Vip 1
ZAŠTO MAJA NIKOLIĆ NIJE UŠLA NA FARMU? Konačno otkriven pravi razlog, pevačica zbunila javnost priznanjem! 09:45 Vip 0
LEPOTAN NA MAMU! Ovo je stariji sin Maje Nikolić - pevačica ponosno pokazala čime se bavi Novak 06:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MAJE NIKOLIĆ! Donela šok odluku tik pred ulazak u Farmu 8, Kristijan zahteva da uđe! 18:23 Vip 1
MAJA NIKOLIĆ NIJE UŠLA NA FARMU ZBOG KRISTIJANA? Golubović za Alo! priznao sve: Čuo sam da je imala plan da me diskvalifikuje.... 23:05 Vip 0
ONA JE PRVA UČESNICA FARME 8 Na imanje će se spustiti helikopterom, najavila spektakl, a jedan detalj će vas šokirati 09:00 Vip 0
"UZIMA 500 EVRA ZA ODNOSE, POZNATA JE PO ZADNJICI!" Skandalozne optužbe na račun Stanije Dobrojević, haos uoči ulaska u rijaliti! 21:57 Vip 2
PEVAČICA POBESNELA ZBOG TVRDNJI O BORI ČORBI Hitno se oglasila nakon navoda da je bila rokerova velika ljubav 14:15 Vip 0
OTAC MAJE MARINKOVIĆ SMUVAO POZNATU PEVAČICU? Isplivala slika, Taki joj prišao s leđa, a evo šta ona radi 21:40 Vip 0
ČUVAJU ME KAO KEC U RUKAVU Poznata pevačica progovorila o ulasku na Farmu, očekuje se spektakl 09:40 Vip 0
JANJUŠ PISAO JOŠ JEDNOJ RIJALITI UČESNICI! Sve izašlo na videlo, Aneli će doživeti nervni slom kada sazna o kome se radi! 23:20 Vip 0
"RETKO GLUPA VODITELJKA" Pevačica izvređala Sanju Marinković, javno izgovorila ove reči i napustila emisiju! 10:25 Vip 1
SVI ZNAMO S KIM JE BILA I ŠTA JE RADILA! Maja Nikolić brutalno odgovorila na provokaciju Selme Bajrami 13:25 Vip 0
VODITELJKA SAOPŠTILA VAŽNU INFORMACIJU Ovo je najveće poniženje u istoriji rijalitija, u kući zavlado muk, snimak postao viralan 15:00 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI UŽIVO Pevačica izvređala gledaoca, uputila mu žestoke reči, voditelj u trenutku nije znao kako da reaguje! 12:10 Vip 0
DOŠLA SAM SA POZAJMLJENOM HALJINOM IZ BUTIKA! Pevačica progovorila o teškom životnom periodu: Direktor škole mi je dao novac 07:00 Vip 0
RETKO GLUPA VODITELJKA! Pevačica izvređala Sanju Marinković, javno izgovorila ove reči i napustila emisiju! 14:18 Vip 0
MAJA NIKOLIĆ O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica otkrila detalje, pa joj poručila sledeće 20:50 Vip 0
MOĆNICI KOJI IMAJU ŽENE I LJUBAVNICE! Naša pevačica šokirala priznanjem: Važno je da donose novac 20:10 Vip 0
IMAM DVA SINA, SAMOHRANA SAM MAJKA! Nikad emotivnije priznanje naše pevačice: Često zaplačem... 23:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57