JELENA ĐOKOVIĆ NOSI NAJTRAŽENIJE SANDALE NA SVETU Izdužuju noge, čine vas vitkijim, a možete da ih kupite i za 2.800 dinara 10:56
AKO ĆETE OVOG LETA DA KUPITE JEDAN PAR SANDALA, NEKA TO BUDU OVE Možete da ih nađete i za 2.500 dinara 12:49
KEJT MIDLTON NOSI SANDALE KOJE U SRBIJI MOŽETE NAĆI ZA 4.990 DINARA Nećete moći da zamislite leto bez njih! Elegantne, a neverovatno udobne 18:35
NAJMODERNIJE SANDALE ZA LETO 2024: Tri modela koje će dominirati ulicama ove sezone, stoje dobro bez obzira jeste li u 20-ima ili 60-ima 10:53
SANDALE KOJE ĆETE OBOŽAVATI Džesika Alba predložila fantastičnu letnju kombinaciju za vaš sledeći odmor, nema greške 09:35
BESPREKORAN STAJLING SIJENE MILER Glumica diktira trendove, a sandale koje je ponela biće glavni hit ovog leta 17:57
NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJOJ SREĆI Monika je sandale od 650 evra platila samo 1000 dinara, evo gde ih je "ulovila" 13:37
SANDALE KONTROVERZNE ALBANKE IZAZVALE LAVINU KOMENTARA Kako vam se sviđa modni eksperiment Dua Lipe? 19:07
SANDALE IZ JUGOSLAVIJE ZALUDELE MODNI SVET Bile su glavna obuća za more, imalo ih je svako dete, a ovo im je svetska cena 12:16
OVAJ MODEL SANDALA JE OMILJEN MEĐU DOMAĆIM ZVEZDAMA Obožavaju ga Jelena Rozga i Nina Badrić, kojoj bolje stoje? 15:01
ŽENE U SRBIJI SE OTIMAJU OKO OVIH SANDALA Bile su hit pre 15 godina, prve se rasprodaju u radnjama, a ima modela i za 2.500 dinara 10:50
SVE ŽENE U SRBIJI DANAS PRIČAJU O SANDALAMA MARIJE KARAN Mnoge ih ne bi ni pogledale, a koštaju 1.000 dinara 12:21
CRNE FLEKE NA UNUTRAŠNJOSTI SANDALA SU GROZNE Mi Imamo super trik koji će vam pomoći da ih se zauvek rešite 16:09
DA LI BISTE IH NOSILE? Od "bapskih" sandala od 1.700 dinara Mira Bobić napravila šik model koji ćete ili voleti ili mrzeti 14:05
HIT LETNJE SANDALE KOJE PREKRIVAJU STOPALO, A TAKO SU ŠIK Tejlor Svift ih obožava, lako se kombinuju uz bilo koji stajing 18:07
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37