ŽENE IH ČESTO IGNORIŠU Simptomi perimenopauze se obično javljaju u ovom periodu, a evo kako da ih prepoznate 17:33
,,IMAM OSEĆAJ KAO DA SE RASPADAM" Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome 20:30
SUVA I CRVENA KOŽA TOKOM MENOPAUZE Evo kako da joj pružite negu koju zaslužuje, eksperti saglasni oko jedne stvari 12:05
RADUJTE SE MENOPAUZI Eksperti otkrivaju 4 dobre stvari koje donosi ovo stanje, prave smo srećnice 18:30
KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA Genetika igra važnu ulogu u ovom prirodnom procesu, mnoge žene ne znaju najvažnije stvari 15:31
MISLILA SAM DA IMAM RAK MATERICE Njen čaršav je bio natopljen krvlju, odmah je pomislila na najgore, a istina je apsolutno šokirala 10:45
SA 40 SMO BLIŽE MENOPAUZI NEGO RAĐANJU Glumica izjavom napravila haos, usijale se mreže: Možemo ostati bez dece 12:10 Vip 0
MENOPAUZA NIJE BAUK Doktori otkrivaju 5 razloga zašto žene ne treba da se plaše ovog stanja, ne verujte svemu što čujete 10:22
NE TRČITE KOD DOKTORA Postoje 2 stvari o kojima žene u menopauzi treba da razmisle, štede vreme i poboljšavaju šanse za uspeh 17:35
NEUSPOJAVA O KOJOJ SE NE PRIČA Žene tokom menopauze mahom izbacuju ovaj predmet iz ormara, doktor objašnjava zašto 10:25
REZULTATI ISTRAŽIVANJA Saune bi mogle pomoći pri gubitku kilograma tokom menopauze, a evo i kako 14:32
HRANA ZA ŽENE U MENOPAUZI Petra ima 56 godina, radi kao fitnes trener, a sada je otkrila šta jede svaki dan 19:55
NAUČNICI OTKRIVAJU Žene koje u menopauzi pate od talasa vrućine imaju veći rizik da razviju ovu bolest 17:30
TAMNA STRANA MENOPAUZE Žene kod kojih se javi pre 40. godine su podložnije jednom velikom riziku, navode doktori 10:50
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 38
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40