TENZIJA RASTE NA SAMO 90 KM OD SAD! Putin izazvao pometnju kod obala Sjedinjenih Država – Amerikanci gomilaju trupe 14:59 Vesti 0
NE ZNA SE KO JE POVUKAO OBARAČ! Lovca na Aljasci napao medved, ustreljen u nogu dok je pokušao da se odbrani! 15:06 Vesti 0
"PEKAR ŠTREBER"JE 12 GODINA UBIJAO ŽENE Lovio ih je po šumi kao životinje a ljudi mislili da je dobar čovek 09:54 Vesti 0
"ŠTA ĆE NAM TAJ KOVČEG SA LEDOM" Ruskoj prodaji Aljaske Amerikancima "kumovali" Britanci 11:30 Razonoda 0
AMERIKANCI POMENULI ALJASKU PA SE ZALEDILI OD RUSKOG ODGOVORA: Medvedev sarkazmom zbunio Stejt department 09:23 Vesti 0
ŽIVI U KOLIBI BEZ VODE, U OKOLINI NEMA ŽIVE DUŠE, A EVO GDE IDE U WC Devojka pokazala kako izgleda život na Aljasci, ljudi gledaju i ne veruju (VIDEO) 10:11 Vesti 0
DAN KADA JE RUSIJA ZAUSTAVILA EKPANZIJU Moskva je mogla da vlada svetom, a onda su počeli problemi! Na kraju su je dali na doboš 09:33 Vesti 0
HRANA ILI CIGARETA? Srpkinja objasnila kako žive sezonski radnici na Aljasci: "Imamo samo 30 minuta" (VIDEO) 13:57 BIZ 0
"JA SAM ANĐEO OSVETNIK" Oslobađanje Vukovića, koji je čekićem tukao pedofile traži 30.000 ljudi 13:56 Vesti 0
HAOS ZBOG IVINE PRIČE! UPOREDILA USLOVE I PLATU NA ALJASCI I NA PRIMORJU: Izazvala lavinu komentara! 17:00 BIZ 0
IVA IZ SRBIJE POKAZALA SMEŠTAJ NA ALJASCI: Zaradi se do 7.000 evra mesečno, ali ovo je šokiralo mnoge (VIDEO) 12:42 BIZ 0
Mediji/M.Ljutić HAOS NA NEBU! AMERIKANCI PRESRELI ŠEST RUSKIH AVIONA! Ovo im nije prvi put 09:00 Vesti 0
Alo; "AKO KRENU NA NAS BACI SVE I BEŽI!" Jeziva tuča medveda, sve gledali sa par metara! (VIDEO) 17:38 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39