VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA APRIL Evo koga čeka finansijski krah, a ko treba da iskoristi ljubavne varnice 16:43 Razonoda 0
KINESKI ASTROLOZI OTKRIVAJU Pripadnici ova 3 horoskopska znaka rođeni u pod srećnom zvezdom 13:14 Razonoda 0
KINESKI HOROSKOP ZA APRIL 2025. GODINE 3 znaka će doživeti procvat u ljubavi, a samo jedan će finansijski prosperirati 17:40
NAJSREĆNIJI DATUMI U MARTU ZA SVAKI ZNAK KINESKOG HOROSKOPA Tigrove će intuicija odlično poslužiti, Zmije će uživati u uspesima 16:01
4 KINESKA HOROSKOPSKA ZNAKA IMAĆE NAKLONOST NEBA Godina Zmije donosi im obilje prosperiteta i blagostanja 10:43 Razonoda 0
KINESKI ASTROLOZI TVRDE Ova tri znaka će u feburaru imati para kao blata, sreća ih prati i sledeće godine 10:06
KINESKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Iznenadni uspeh i obilat priliv novca čeka 4 znaka, a evo ko će se obogatiti kroz igre na sreću 14:26
KINESKI HOROSKOP OD 1. FEBRUARA PREDVIĐA Majmunima brdo novca, Zmijama velika sreća, a Svinjama propast 16:01
ŠTA DONOSI GODINA DRVENE ZMIJE? Idealno vreme za lični i profesionalni rast, ova godina biće posebno povoljna za introspektivne pojedince 10:00 Razonoda 0
KINESKI ASTROLOZI TVRDE Ova dva znaka čeka preporod u januaru, biće puni para, a čeka ih i veliko iznenađenje u ljubavi 14:05
KINESKI ASTROLOZI TVRDE Ovi znakovi će u decembru imati para kao blata, sreća ih prati na svakom koraku 16:02
DETALJAN KINESKI HOROSKOP ZA 2025. GODINU Evo ko će pronaći srodnu dušu, a ko će sedeti na "rudniku zlata" 17:06
KINESKI HOROSKOP ZA 2025. GODINU ZMIJE Koje znakove čekaju brak, a ko će ostvariti finansijski uspeh 17:00 Razonoda 0
KOJI JE VAŠ BROJ? Poslednja cifra u vašoj godini rođenja otkriva šta vas čeka u životu 16:37 Razonoda 0
NAJPRECIZNIJI KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2024. GODINE Jedan znak doživeće neverovatni uspeh u karijeri, ali za druge neće biti baš tako sjajno 08:26
KINESKI ASTROLOZI TVRDE Ovi znakovi će u novembru imati para kao blata, sreća ih prati na svakom koraku 18:23
KINESKI HOROSKOP DO KRAJA 2024. Tri znaka su pravi srećnici, smeška im se pravo bogatstvo, sasvim iznenadno 14:11
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
"UGOJILA SAM SE JER SE SKIDAM SA NARKOTIKA!" Tražio devojku preko aplikacije, pa doživeo horor 22:22 Vesti 0
SVI GA OBILAZE NA PIJACI, A BLAGO JE ZA KRVNI PRITISAK I HOLESTEROL Dve porcije dnevno prave čudo u organizmu 21:28