SLAVLJE U DOMU AMIDŽIĆA! Oglasili se Ognjen i Mina, čestitke ne prestaju da se nižu! (FOTO) 12:25 Vip 0
OGNJEN AMIDŽIĆ U BAZENU SA MUŠKARCEM Osvanula privatna fotografija, na mrežama nastao haos 09:45 Vip 0
"SVE ĆU VAS POBITI KAD SAZNAM KO STE" Ognjen Amidžić zapenio od besa, evo šta mu se desilo na odmoru 16:45 Vip 0
OGROMNE USNE, ISPEGLANO LICE Žena Ognjena Amidžića objavila šok fotku, ne želi da krije kako je pre izgledala! (FOTO) 12:42 Vip 2
ZAVIRITE U NOVI DOM OGNJENA I MINE U renoviranje stana uložili 100.000 evra, prizor je neverovatan! 07:25 Vip 0
U OVAKVOM IZDANJU JE NISTE VIDELI DO SADA! Žena Ognjena Amidžića u neprepoznatljivom stajlingu 17:35 Vip 0
PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE ŽENE OGNJENA AMIDŽIĆA! Niko ne veruje da ovako izgleda samo par meseci nakon porođaja 12:34 Vip 0
ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA POKAZALA ZANOSNE OBLINE Pozirala obnažena na jahti, svi gledaju u ovo! 20:20 Vip 0
ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA USIJALA MREŽE! Ovakvu je do sada niste videli, voditelj se momentalno oglasio! 11:31 Vip 0
POKUŠAVALI SU DA ME UVUKU U KANALIZACIJU Amidžićeva supruga prijavila nasilnike, pa otkrila detalje svog odrastanja 07:50 Vip 0
ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA U VELIKOM PROBLEMU! Mina javno otkrila sa čim se suočava: Stigla je i prijava! 15:00 Vip 0
"MRZIM ZGODNE ŽENE" Mina Naumović iznenadila priznanjem, zbog njene objave nastao haos na mrežama! 12:30 Vip 0
SVAĐAMO SE, ALI... Ognjen Amidžić obelodanio bračnu intimu sa Minom, evo šta se dešava kada se kamere ugase 12:20 Vip 0
KRADEMO ŽENAMA MUŽEVE I OSTAVLJAMO DECU BEZ RODITELJA ŽEna Ognjena Amidžića na meti jezivih uvreda, hitno odreagovala 11:50 Vip 0
"TRUDNOĆA MI RAZNELA TELO" Supruga Ognjena Amidžića otkrila s kakvim problemima se suočila posle porođaja 17:19 Vip 0
MINA NAUMOVIĆ PRVI PUT O SMRTI OCA Emotivno obraćanje Ognjenove supruge: Tata je plakao dok nije ponestalo suza 18:40 Vip 0
EMOTIVNA SLIKA OGNJENA AMIDŽIĆA SA SINOM Mina pokazala kako se voditelj igra sa naslednikom: On i klon 19:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ČIM OTVORITE OČI, OVO MORATE URADITI! Slavimo Svetog Spiridona, jedan običaj se POSEBNO mora ispoštavati! 06:00 Vesti 0