PEVAČI IZ GRANDA PRIREDILI IZNENAĐENJE SAŠI POPOVIĆU! Ovo stvarno niko nije očekivao, uradili nešto neočekivano 22:05 Vip 0
NAŠ PEVAČ U TAJNOSTI KRSTIO SINA! Pojavile se fotografije, emotivni kadrovi sve raznežili 14:00 Vip 0
NAŠ PEVAČ DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Pojavila se fotografija potpuno smrskanog automobila! 06:00 Vip 0
PEVAČ ZVEZDA GRANDA IZVEO SUPRUGU IZ PORODILIŠTA Tokom trudnoće prošla kroz brojne probleme: Dva meseca sam ležala u bolnici! 13:43 Vip 0
GOSPODE, HVALA ŠTO SMO IZGURALI TRUDNOĆU DO KRAJA Pevačeva supruga objavila prvu sliku nakon porođaja, sina čvrsto drži na grudima 20:00 Vip 0
PEVAČ OBJAVIO PRVU SLIKU IZ PORODILIŠTA Dobio treće dete i puca od sreće: "Velika su dela tvoja, Gosopode" 19:15 Vip 0
PEVAČ JAVNO PROGOVORIO O SEVERINI Bez dlake na jeziku progovorio o slučaju koji trese region, ovo niko nije očekivao od njega 19:17 Vip 0
RAZVALJUJU SE OD PARA! Ovi pevači godinama nemaju nijedan hit, u karijeru ulažu nula dinara 15:25 Vip 0
PRIJA JE POSTIGLA USPEH KAO DA JE NOVAK ĐOKOVIĆ Aleksandra ovakave pohvale nikad nije dobila, i to od kolege iz Granda 08:04 Vip 0
UPUTIO JAVNU PORUKU! Dinča spasio ženu sa šestomesečnom bebom od nasilnika, gradi im dom, a sada ljude moli samo jedno! (FOTO+VIDEO) 10:00 Vip 0
Alo/A.J. POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Dinča pored pevanja, voli i da kuva, a sada je otišao korak dalje 22:10 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. PORED PEVANJA DRUGA LJUBAV MU JE KUHINJA Dinča je pokazao koliko je vešt kuvar pa uradio ono što malo kome polazi za rukom (FOTO) 15:40 Vip 0
Alo/E.B. SMRT U DOMU NAŠEG PEVAČA Potpuno slomljen, oglasio se srceparajućom porukom! (FOTO) 17:49 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. Dinča otvorio dušu i priznao šta mu je najveća bol "FALI MI VETAR U LEĐA" 14:40 Vip 0
Alo/N.D. DOMAĆIN Dinča se pohvalio kulinarskim umećem, šokirao pratioce pa pokazao KAKO UZ RAKIJU SPREMA TRADICIONALNO JELO 11:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
SRBIJA PAMTI SVOJE HEROJE Miroslav se odazvao pozivu pokušao je da spreči pljačku, došlo je do razmene vatre 10:00 Hronika 0
JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE KOD RAKOVICE Otac zabilazio spuštenu rampu na pruzi, detetu se bore za život, on nastradao 09:48 Hronika 0
NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2025. Ribama drastične promene u karijeri i finansijama, Škorpiji neočekivani priliv 09:32