"IVANA ALEKSIĆ MI JE POSLALA VAŽNU PORUKU" Tara Simov šokirala svojim priznanjem: U kontaktu sam sa Nenadovim bivšim ženama! 14:25 Vip 0
KAKVOG JE MAMA MONSTRUMA RODILA, VIDEĆETE USKORO SVI Vanja Ignjatović javno zapretila Ša, više ne želi da ćuti 13:41 Vip 1
ISPLIVALE ŠOKANTNE PREPISKE ŠA I NJEGOVE BIVŠE! Sada je sve jasno, znala je šta će se desiti, davala mu lažnu nadu! 12:31 Vip 0
KOČILA MI SE VILICA OD STRAHA! Velika ispovest Vanje Ignjatović šokirala javnost: Nije hteo da me vodi u hitnu jer je on poznata ličnost 12:55 Vip 0
ON JE KRIV ŠTO SAM IZGUBILA DETE! Vanja pobesnela zbog Ša, pa otkrila šokantne detalje iz braka! 07:15 Vip 1
NE UZIMAJ ME U SVOJA POGANA USTA! Vanja Aleksić žestoko izvređala Nenadovu devojku, zapenila od besa: Pazi se kad ostanes sama! 22:05 Vip 0
VANJA I KROFAK SE UDRUŽILI Tiktokerka prenela Stanislavu sve mračne tajne repera, Ša je u debelom problemu 16:33 Vip 0
ISPLIVALI NOVI DETALJI RAZVODA ŠA I VANJE! Skandal u sudnici i neviđeni haos Tiktokerke i repera, a tu nije kraj 23:05 Vip 0
BOG ME JE POGLEDAO ŠTO SAM IZGUBILA BEBU SA NJIM! Šok izjava Vanje Aleksić u lajvu, bivši zadrugar joj odmah skrenuo pažnju 08:45 Vip 0
EVO ŠTA RADI NENADOVA SUPRUGA DOK ON DEMOLIRA IMANJE Vanja precrtala repera, oglasila se jasnom porukom! 09:55 Vip 1
ŠOK IZJAVA REPERA ZATEKLA SVE! Nenad Aleksić Ša uživo u programu obelodanio da je brak sa Vanjom bio promašaj 12:54 Vip 0
REPEROVA SUPRUGA ŠOKIRALA JAVNOST! Osvanula fotografija Vanje Aleksić u venčanici, Ša će doživeti nervni slom 18:26 Vip 1
VANJA ZAMENILA ŠA SA NJIM Pokazala novog dečka, zbog njega se seli iz Srbije, svi se pitaju samo jedno! 09:50 Vip 0
REPEROVA SUPRUGA NAPUSTILA SRBIJU! Svi su šokirani Vanjinim potezom, dok Ša ni ne sluti šta se dešava 21:05 Vip 0
BOGA MOLIM DA NE UVEDU VANJU U ELITU! Otac repera ne krije da strahuje od pomirenja Nenada i bivše žene: To ne bih preživeo 12:55 Vip 0
ŠA ISPROZIVAO VANJU ZBOG SINA: Koje igračke druže je ona kupovala, ja sam malom bio otac... 07:00 Vip 0
PRVA SNAJKA ZABORAVA NEMA Otac poznatog repera Ša besan na Vanju: Ona je odmah htela stan za sebe, a ovamo Nenad nema para... 19:43 Vip 0
JEDVA ČEKAM DA SE OTARASIM SMRDLJIVOG PRSTENA: Ša skandaloznom izjavom zgrozio gledaoce, zbog ljubavnice pljunuo na sve što je imao sa Vanjom! 09:45 Vip 2
DOK ŠA I MIONA IMAJU ODNOSE U RIJALITIJU, VANJA PROLAZI KROZ PAKAO Poslala jasnu poruku, oglasio se i bivši od reperove ljubavnice 15:45 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
POGINUO MLADIĆ (26) U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA IRIŠKOM VENCU Sudario se sa kamionom, od siline udarca iz automobila ispao motor 09:41 Hronika 0
SNIMCI UŽASA! IZVŠREN SAMOUBILAČKI NAPAD NA ŠKOLSKI AUTOBUS, NAJMANJE ČETVORO DECE JE POGINULO "Počionioci su zveri koji ne zaslužuju milost", rekao je pakistanski ministar policije (FOTO) 08:25 Vesti 0
21. MAJ DONOSI VAŽNO ASTROLOŠKO PREVIRENJE Spremite se, tri znaka horoskopa posebno su na udaru 08:03