"IVANA ALEKSIĆ MI JE POSLALA VAŽNU PORUKU" Tara Simov šokirala svojim priznanjem: U kontaktu sam sa Nenadovim bivšim ženama! 14:25 Vip 0
KAKVOG JE MAMA MONSTRUMA RODILA, VIDEĆETE USKORO SVI Vanja Ignjatović javno zapretila Ša, više ne želi da ćuti 13:41 Vip 1
ISPLIVALE ŠOKANTNE PREPISKE ŠA I NJEGOVE BIVŠE! Sada je sve jasno, znala je šta će se desiti, davala mu lažnu nadu! 12:31 Vip 0
KOČILA MI SE VILICA OD STRAHA! Velika ispovest Vanje Ignjatović šokirala javnost: Nije hteo da me vodi u hitnu jer je on poznata ličnost 12:55 Vip 0
ON JE KRIV ŠTO SAM IZGUBILA DETE! Vanja pobesnela zbog Ša, pa otkrila šokantne detalje iz braka! 07:15 Vip 1
NE UZIMAJ ME U SVOJA POGANA USTA! Vanja Aleksić žestoko izvređala Nenadovu devojku, zapenila od besa: Pazi se kad ostanes sama! 22:05 Vip 0
VANJA I KROFAK SE UDRUŽILI Tiktokerka prenela Stanislavu sve mračne tajne repera, Ša je u debelom problemu 16:33 Vip 0
ISPLIVALI NOVI DETALJI RAZVODA ŠA I VANJE! Skandal u sudnici i neviđeni haos Tiktokerke i repera, a tu nije kraj 23:05 Vip 0
BOG ME JE POGLEDAO ŠTO SAM IZGUBILA BEBU SA NJIM! Šok izjava Vanje Aleksić u lajvu, bivši zadrugar joj odmah skrenuo pažnju 08:45 Vip 0
EVO ŠTA RADI NENADOVA SUPRUGA DOK ON DEMOLIRA IMANJE Vanja precrtala repera, oglasila se jasnom porukom! 09:55 Vip 1
ŠOK IZJAVA REPERA ZATEKLA SVE! Nenad Aleksić Ša uživo u programu obelodanio da je brak sa Vanjom bio promašaj 12:54 Vip 0
REPEROVA SUPRUGA ŠOKIRALA JAVNOST! Osvanula fotografija Vanje Aleksić u venčanici, Ša će doživeti nervni slom 18:26 Vip 1
VANJA ZAMENILA ŠA SA NJIM Pokazala novog dečka, zbog njega se seli iz Srbije, svi se pitaju samo jedno! 09:50 Vip 0
REPEROVA SUPRUGA NAPUSTILA SRBIJU! Svi su šokirani Vanjinim potezom, dok Ša ni ne sluti šta se dešava 21:05 Vip 0
BOGA MOLIM DA NE UVEDU VANJU U ELITU! Otac repera ne krije da strahuje od pomirenja Nenada i bivše žene: To ne bih preživeo 12:55 Vip 0
ŠA ISPROZIVAO VANJU ZBOG SINA: Koje igračke druže je ona kupovala, ja sam malom bio otac... 07:00 Vip 0
PRVA SNAJKA ZABORAVA NEMA Otac poznatog repera Ša besan na Vanju: Ona je odmah htela stan za sebe, a ovamo Nenad nema para... 19:43 Vip 0
JEDVA ČEKAM DA SE OTARASIM SMRDLJIVOG PRSTENA: Ša skandaloznom izjavom zgrozio gledaoce, zbog ljubavnice pljunuo na sve što je imao sa Vanjom! 09:45 Vip 2
DOK ŠA I MIONA IMAJU ODNOSE U RIJALITIJU, VANJA PROLAZI KROZ PAKAO Poslala jasnu poruku, oglasio se i bivši od reperove ljubavnice 15:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22