ŠTA SE OVDE DEŠAVA, NE NOSI BURMU? Otkriveno zašto princ Vilijam ne želi da nosi venčani prsten 19:59
OVAJ BEOGRAĐANIN JE U VELIKOM PROBLEMU KADA SAOPŠTI OVO ŽENI! Ušao u auto-perionicu, pa mu burma "skliznula sa prsta"! 12:49 Vesti 0
VODITELJKA ELITE SKINULA BURMU! Šokirala potezom, pa progovorila o braku: Je l' delujem srećno?! 20:57 Vip 0
SRBIN TRAŽI DEVOJKU SA OVIM IMENOM Zbog neobičnog pronalaska na letovanju u Grčkoj odlučio da se ŽENI 12:00 Razonoda 0
POTRAGA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Srpski turisti izgubili BURMU na letovanju u Grčkoj 09:00 Razonoda 0
SOFRA MESEC DANA NAKON VENČANJA SKINUO BURMU Razlog je veoma ozbiljan, harmonikaš nema izbora, evo o čemu je reč 10:40 Vip 0
DUŠKO JASNO STAVIO DO ZNANJA DA JE BRAK SA JELENOM GOTOV! Svi pričaju o njegovom potezu, Karleuša će napraviti haos! 16:11 Vip 2
ONAJ KO SE JAVI, MORA DA ODGOVORI NA DVA PITANJA Žena na pumpi našla BURMU, evo kako će naći PRAVOG vlasnika 10:30 Razonoda 0
VAŠ DRAGI NEĆE DA NOSI BURMU? Nema razloga za brigu: Uz novi viralni TikTok trend svi će znati da je on samo VAŠ (VIDEO) 13:20 Razonoda 0
SRPKINJA JE POSTAVILA BURME NA LICITACIJU, I TO ZA SAMO POČETNU CENU OD 2.000 DINARA! Onda je otkrila BOLNU priču: "Muž je skinuo svoju i umro" 07:19 Vesti 0
IZGUBIO BURMU NA NOVOM BEOGRADU Ko je vrati, nagrada 500 evra - evo kako izgleda (FOTO) 16:55 Vesti 0
SRBIN JE IZGUBIO BURMU U GRČKOJ Nisu mogli da je nađu, a onda se desilo nešto neverovatno - i to na veliki praznik 21:30 Vesti 0
"NE VADI ME BEZ POVODA, NE VRAĆAJ ME BEZ ČASTI" Srbi gube burme kao ludi: Namerno to rade (FOTO) 11:16 Vesti 0
DOBRE VESTI IZ PEFKOHORIJA Nađena je, brak je spasen! "Namerno izgubio, zlotvor" (FOTO) 13:34 Vesti 0
M. Rangelov DEVOJKA BESNA ZBOG JOKIĆA Ovako je Srbin napravio problem svim muškarcima na svetu (FOTO) 10:38 Sport 0
Alo/M.K. UDALA SE ANA KORAĆ? Bivša zadrugarka se nedavno porodila, a sada je objavila fotografiju koja je zbunila mnoge 19:20 Vip 0
Alo/N.S. ŠOK! Društvene mreže gore zbog jednog detalja: DALILA DRAGOJEVIĆ SE UDALA? (FOTO/VIDEO) 14:42 Vip 2
Alo! / O. K. PREVARILA NACIJU, PA ŠOKIRALA Vanja odbila da uzme prezime, pa napravila još jedan neočekivani potez 01:30 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
OD MARTA POSLE PRODAJE STANA JE NESTALA Bivši suprug izjavio da sumnja da je Ana postala žrtva, možda ubijena 08:47 Hronika 0
HTEO DA FOTKA MEČIĆE,MEČKA GA UNAKAZILA! Detalji užasnog napada na lovočuvara na granici između Srbije i Crne Gore 06:00 Hronika 0
POSLEDNJI VIKEND HOROSKOP U 2024. GODINI Manje se bavite promatranjem prošlosti, usresredite se na budućnost, jedan znak će osetiti jak nalet sreće 08:30