PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠEVOG BRATA NAKON OPERACIJE Boris je nedavno otklonio tumor, sada otkrio kako se oseća! 12:45 Vip 0
POTRESNA OBJAVA BRATA MARKA JANJUŠEVIĆA! Boris ne može da sakrije tugu, njegove reči kidaju dušu 20:44 Vip 0
OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT! Boris ne može da sakrije tugu, objavio kadrove koji kidaju dušu 20:50 Vip 0
OBJAVA JANJUŠEVOG BRATA POTRESLA JAVNOST! Boris slomljen od tuge podelio fotografiju video poziva sa pokojnim Mihailom 21:01 Vip 0
JANJUŠEVA PORODICA NEUTEŠNA! Objava Markovog brata slama srca, oglasio se potresnim rečima 18:15 Vip 0
PORODICA JANJUŠEVIĆ I DALJE NEUTEŠNA ZBOG GUBITKA Objava Markovog brata slama srca, oglasio se potresnim rečima 18:05 Vip 0
BORIS JANJUŠEVIĆ SE SLOMIO ZBOG MIHAILA! Sačekalo ga iznenađenje kom se nije nadao, ne može da sakrije tugu 11:25 Vip 0
OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT BORIS! Ne može da sakrije tugu, reči kidaju dušu, podelio nikad viđenu sliku sa pokojnim bratom 15:56 Vip 0
BIVŠA ŽENA ENA GA DRŽI SVE VREME Janjuš pao na sanduk sa bratom Borisom, ne mogu da se pomire sa gubitkom! 13:55 Vip 0
JEDINA FOTOGRAFIJA PORODICE JANJUŠEVIĆ Na njoj su svi, Mihailo je tada imao 17 godina i evo pored koga je pozirao! 08:05 Vip 0
MAMA TI OKITILA JELKU MILE MOJ! Slomljen od bola! Potresne reči Janjuševog brata kidaju dušu: Ja ti dao ime! 14:29 Vip 0
JANJUŠEV DRUGI BRAT SE OPROSTIO BOLNOM PORUKOM Boris objavio Mihailovu nikada viđenu fotografiju, opis kida dušu! 10:42 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠEVE PORODICE Baka potpuno slomljena od bola, brat Boris saznao od novinara za strašne vesti 22:08 Vip 0
OVAKO IZGLEDA DRUGI JANJUŠEV BRAT: Potukao se sa mlađim koji se skida i prodaje gole fotke! (FOTO) 15:21 Vip 0
Pink/Alo/B.S. OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT PA OTKRIO SVE Boris je dao svoj sud o prijateljstvu Marka i Filipa pa se nadovezao na Sanju Grujić i da li je Janjušević bio sa njom 21:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04