NECA LAZIĆ SMRŠAO 70 KILOGRAMA! Ne liči na sebe, potpuno je neprepoznatljiv: Ljudi mi kažu da sam oronuo 11:24 Vip 0
RODITELJI, SRAMITE SE SVOJE DEČURLIJE Bivši zadrugar pobesneo, žestoko osudio situaciju koja trese region 19:02 Vip 1
BIVŠI ZADRUGAR BRUTALNO NAPADNUT U AUTOBUSU! Vozač i putnici nasrnuli na njega i vređali ga, skandal! 21:00 Vip 0
JEDVA LEKOVE PODIGNEM, A OPERACIJA KOŠTALA 4500 EURA! Neca smršao pet kilograma, a javnost šokirao detaljima operacije 15:04 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR NA OPERACIONOM STOLU Pojavila se fotka iz sale, čeka ga veoma ozbiljan zahvat! 12:42 Vip 0
NAPADNUT NECA LAZIĆ Nepoznati muškarac krenuo autom na njega i uputio mu pretnje, incident nasred ulice! 15:13 Vip 0
PROLAZNICI NISU MOGLI DA VERUJU Evo šta radi Neca na ulici nakon izlaska iz Zadruge, fotka obišla Internet! (FOTO) 19:00 Vip 0
IMALI KRALJEVSKI TRETMAN Porodica Lazić uživaLA sa Zoricom i Anom, stavili svima do znanja da su zajedno jači! 23:00 Vip 0
Amina Jusović DIŽU RUKE OD ANE ĆURČIĆ Bivši prijatelj otkrio istinu o njoj, ono što mu je uradila mnogi će osuditi! 14:30 Vip 0
Marija Kostić "NI MENE NIJE ŠTEDEO" Peca progovorio o odnosu sa bratom Necom i žestokim ratovima koje je vodio 03:00 Vip 0
N.Denda "MOŽEŠ LI KAO MOJA BIVŠA ŽENA DA REAGUJEŠ?" Zvezdan van sebe nakon što je čuo ove reči, odmah potražio zaštitu od Ane 14:35 Vip 0
N.Denda "ON SVE RADI ZBOG PARA" Neca raskrinkao ljubavni par u "beloj kući", svi im zavide na odnosu, a istina je skroz drugačija 20:40 Vip 0
Amina Jusović OTKRIO SVE TAJNE U ZADRUZI Neca pred milionima ljudi izneo šokantna saznanja, a evo o kome je reč! 12:10 Vip 0
Alo/Amina Jusović "ONA JE JADNICA, PUSTI JE" Maja do detalja opisala sukob sa Zvezdanom, pa otkrila šta je Slavnić prethodno govorio o Anđeli! 09:10 Vip 1
Alo/A.J. POHVALIO SE NOVIM IMIDŽOM Bilal Brajlović napravio promenu, pa pokazao svima kako sada izgleda, Neca sve vreme kao njegova podrška! 19:10 Vip 0
Alo/A.J. "DA MU MENJA GAĆE" Dragić obasipao Anđelu komplimentima, Neca nije mogao da ćuti na to, pa je urnisao pred svima! 16:33 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DIRLJIVO PISMO DEČAKA IZ JABLANICE ĆE VAM SLOMITI SRCE: "Hvala puno, ja sam dobar dečak..." 17:16 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50