"ČETIRI GODINE BEZ TEBE, TAJKO MOJ..." Bolne reči Džejeve ćerke na godišnjicu smrti kidaju dušu 12:00 Vip 0
ČUDO U DOMU GOCE BOŽINOVSKE! Uvek se dogodi nakon obeležavanja godišnjice Šijanove smrti: ''To shvatimo kao njegovo javljanje'' 09:49 Vip 0
UMRO JE NA RUKAMA SUPRUGE Godišnjica smrti Marinka Rokvića, dugo se borio sa opakom bolešću 07:20 Vip 1
"MOJ DRUGI MUŽ..." Presedan u domu Jovane Jeremić, nakon priča o veridbi, voditeljka saopštila sve javno! 22:02 Vip 0
STRAVIČNI DETALJI SMRTI NINA REŠIĆA Ubio ga strašan porok, skončao sa tuđih 20 evra u džepu, a tu nije kraj užasima! 13:01 Vip 0
OVAJ DETALJ MALO KO ZNA O MILENI DRAVIĆ! Na današnji dan preminula je diva jugoslovenske scene 20:28 Vip 1
SLOMIĆU FLAŠU, PA ĆU NJOM DA TI NAGRDIM LICE! Silvana Armenulić je pretukla ljubavnicu svog muža: Htela je da mi uzme dete! 07:00 Vip 0
TREĆA GODIŠNJICA OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ! Ceca Ražnatović se emotivnom porukom oglasila, njene reči kidaju dušu! 17:25 Vip 0
MARINA ZA JEDAN STIH DOBILA 100.000 EVRA Ovo je najskuplja pesma na estradi, a evo ko ju je otpevao 07:35 Vip 0
JOKSIMOVIĆI OBJAVILI SREĆNE VESTI Veliko slavlje u domu Jovane i Željka, čestitke se samo nižu 17:25 Vip 1
NAJVEĆE SLAVLJE DO SAD Hejli i Džastin Biber proslavili 6. godišnjicu braka dirljivom slikom, ali neko im nedostaje 20:00
SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA Prelepe vesti, sve javno objavljeno, emotivna poruka raznežila mnoge 14:45 Vip 0
NE PROĐE NI DAN DA TE NE OSETIM U VAZDUHU Jovana Jeremić se slomila, danas je posebno težak dan za nju 22:40 Vip 0
ANĐELE, SEĆAMO SE TVOJE NADLJUDSKE BORBE ZA ŽIVOT 5 godina od smrti Dijane Milojković, porodica neutešna, oglasila se i poznata pevačica 12:40 Vip 0
VELIKO SLAVLJE KOD NINE JANKOVIĆ Glumica se oglasila iz porodičnog doma, danas je veliki dan za nju 21:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22