OSTALO VAM MNOGO FARBANIH JAJA? Evo koliko dana mogu da stoje pre nego što se pokvare i da li moraju da budu u frižideru 09:30
KOLIKO DANA MOGU DA SE ČUVAJU KUVANA JAJA I KOLIKO SMEMO DA IH POJEDEMO? Veoma važni saveti za najradosniji hrišćanski praznik 06:00 Vesti 0
ALO.RS PAZITE DA SE NE OTRUJETE Evo koliko dugo smete da držite jaja na stolu posle Uskrsa 14:02 Žena 0
alo.rs OVO MENJA PRAVILA IGRE Možete da skuvate jaja, a da posle ne morate da ih ljuštite 08:41 Žena 0
najžena.rs RETKO KO ZNA DA SE OVAKO PRAVILNO KUVAJU JAJA: Kuvar pokazao genijalan trik, potrebna su vam samo dva minuta 14:28
NajŽena.rs OVAKO ĆE JAJA BITI SAVRŠENO KUVANA: Kuvarica podelila trik, nikad ih ne potapa u vrelu vodu, a ljuska se sama skida 22:31
OPASNA SU AKO IH POJEDETE VIŠE Doktor Vojislav Periša jedva izvukao živu glavu zbog KUVANIH JAJA! 13:08
alo.rs/S.Ć. DR VOJISLAV PERIŠIĆ UMALO UMRO ZBOG JAJA Pojedite jedno ne više, za jednu grupu ljudi može biti fatalno 12:29 Žena 0
alo.rs/S.Ć. POSLE USKRSA Tri specijaliteta od kuvanih jaja, uživaćete u kvalitetnom ukusu 09:00 Žena 0
NajŽena.rs KOLIKO DUGO SMEMO DA ČUVAMO KUVANA JAJA: Ako ih jedemo posle ovog dana mogu da izazovu ozbiljne tegobe, evo kako da znate koje je sveže 17:31
alo.rs/S.Ć. NUTRICIONISTKINJA OTKRIVA KOLIKO JAJA SE SME POJESTI ZA USKRS Zbog jedne greške koju pravimo se brže kvare 15:47 Žena 0
Naj žena.rs UBACITE ČAČKALICU U VODU U KOJOJ KUVATE JAJA Savet bake koji zlata vredi, kuvajte od sada bez straha da će se sve razlupati 14:13
Naj žena.rs DA LI STE SE IKADA ZAPITALI Zašto tvrdo kuvana jaja imaju zeleni prsten oko žumanceta i da li su bezbedna? 14:19
NajŽena.rs KAKO KUVATE JAJA? Istu grešku svi pravimo godinama, najbitnije je u kakvoj se vodi spremaju 17:11
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37