Star/Alo/Amina Jusović U STANU SAŠE VIDIĆA PRONAĐEN MISTERIOZNI PREDMET Krije mračne tajne poznatih, ako ovo ispliva u javnost, nastaće haos! 11:25 Vip 0
Alo/N.D. "PRESTANITE DA URNIŠETE MRTVOG ČOVEKA" Seka Aleksić u ratu sa tviterašima zbog Saše Vidića, ne može da veruje da ovo rade! 14:35 Vip 0
Blic/Alo/N.D. SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA GOVOR NA SAHRANI SAŠE VIDIĆA! Njene reči teraju suze na oči, poslednji put se obratila dugogodišnjem prijatelju 13:59 Vip 0
Alo/O.G.K. PRIZOR KOJI LOMI SRCA, TETKA NEUTEŠNA! Evo ko od estradnjaka je došao da isprati Sašu Vidića na večni počinak (VIDEO) 13:55 Vip 0
Alo/A.J. VIDIĆ OSETIO KRAJ Napisao je pismo i ostavio audio poruku, sve što ima ostavio je ovim ljudima 13:37 Vip 0
Alo/O.G.K. ONA MU JE JEDINA PORODICA! Tetka Saše Vidića hitno došla iz Hrvatske, slomljena od bola prima saučešće (FOTO) 13:30 Vip 0
Alo/O.G.K. TUGA NA NOVOM GROBLJU! Rodbina Saše Vidića u tišini prima saučešće, a prva je došla Seka Aleksić (VIDEO) 13:08 Vip 0
Srbijadanas/Alo/N.D. NA STOLU I DALJE STOJI NAČETA HRANA Jeziv prizor ispred doma Saše Vidića, danas će biti ispraćen na večni počinak, a jedna stvar nosi jaku simboliku! 10:56 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "POSLEDNJIH MESECI JE BIO ČIST" Oglasila se rođaka Saše Vidića i otkrila nepoznate detalje njegovog života, na ovaj zdravstveni problem se žalio! 07:35 Vip 0
Alo/A.J. "PROSTACI, LICEMERI, SELJAČINE" Maja Nikolić žestoko oplela po kolegama zbog smrti Saše Vidića, besna na njih jer mu nisi pomogli u ovoj situaciji! 15:42 Vip 0
Alo/A.J. BILI SU NERAZDVOJNI Ovo je poslednje zajedničko pojavljivanje Cece Ražnatović i Saše Vidića, snimak svedoči o njihovom velikom prijateljstvu! (VIDEO) 07:00 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. PRED SMRT IZGUBIO MOĆ GOVORA Saša Vidić izbegavao doktore, pa pio lekove na svoju ruku! 20:47 Vip 0
Telegraf/Alo/A.J. "NIJE ISPUNIO SVOJU NAJVEĆU ŽELJU" Saša Vidić poslednjih godinu dana često je posećivao jedno mesto, a ono što je planirao nije stigao da ostvari! 20:21 Vip 0
Alo/M.V./A.J. "BIO JE NESHVAĆEN U OVOM VREMENU" Seka Aleksić dotakla se prijateljstva sa Sašom Vidićem, pa otkrila šta je kreatoru uvek opraštala! 19:16 Vip 0
Alo/A.J. POZNATO VREME I MESTO SAHRANE SAŠE VIDIĆA Ovde će se oprostiti estrada od poznatog kreatora! 15:22 Vip 0
Alo/E.B. PROCURILA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O SAŠI VIDIĆU Ove detalje o njemu niko nije znao, godinama je skrivao! 14:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1