DANAS ZAVRŠNE REČI U VEZI S UBISTVOM U RIBNIKARU Presuda se može očekivati već do kraja godine! 09:16 Hronika 1
REAGOVANJE GLAVNOG JAVNOG TUŽIOCA NA NAVODE BRANILACA KECMANOVIĆA: Za svaku je moralnu osudu igranje emocijama porodica stradalih 11:43 Hronika 0
POTRESNO SVEDOČENJE NASTAVNICE ISTORIJE Dok su je iznosili videla je devojčice koje su tu ležale mrtve 10:37 Hronika 0
NASTAVNICA ISTORIJE OČI U UČI SA KECMANOVIĆIMA Ona je bila ranjena kada se dogodilo ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 09:35 Hronika 0
NASTAVAK SUĐENJA Tužilaštvo proširilo optužnicu protiv roditelja dečaka koji je ubio devet vršnjaka i čuvara škole 09:17 Hronika 0
PROŠIRENA OPTUŽNICA PROTIV VLADIMIRA I MILJANE KECMANOVIĆ Sumnja se da su izvršili OVO krivično delo 09:54 Hronika 0
SUĐENJE ZA ZLOČIN U RIBNIKARU ZATVORENO ZA JAVNOST Veštaci iznose nalaze i mišljenje žrtava ali i osumnjičenog maloletnika 10:02 Hronika 0
"ZAŠTO SI MI UBIO SINA JEDINCA?" Drhtavim glasom majka malog pijaniste upitala Kostu NAKON TOGA, SUDNICOM SE PROLILE SUZE 13:10 Hronika 0
DEČAK KOJI JE POČINIO MASAKR U "RIBNIKARU" DANAS ODGOVARA NA PITANJA SVOJIH RODITELJA Miljana se u pratnji advokata pojavila u sudu (FOTO/VIDEO) 09:56 Hronika 0
KOLA HITNE POMOĆI UZ PRATNJU POLICIJE DOVEZLA DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR U "RIBNIKARU" Danas nastavlja svoje svedočenje (FOTO/VIDEO) 08:55 Hronika 0
OVAKO SU DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR U RIBNIKARU IZVELI IZ KLINIKE Odveli ga u Specijalni sud, prisutne JAKE MERE OBEZBEĐENJA 08:47 Hronika 0
DEČAK KOJI JE POČINIO ZLOČIN U OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR" DANAS OPET NAPUŠTA KLINIKU Nastaviće da odgovara na pitanja roditelja žrtava, kao i oca i majke 07:26 Hronika 0
SUTRA NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVA U RIBNIKARU Maloletni K.K. odgovara na pitanja roditelja svojih žrtava 20:40 Hronika 0
DEČAK UBICA OTKRIO DA NI SUZU NIJE PUSTIO ZA STRADALOM DECOM Stravični podaci sa suđenja 09:20 Hronika 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. DECEMBAR Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti 19:32