MAJKO, KUPI MU SVE TO! Dečakovoj sreći nije bilo kraja kad je video novogodišnje ukrase, oduševio 24 miliona ljudi 17:28
KUMOVI ZASENILI MLADENCE NA SVADBI Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota! 19:50
LJUDI NE MOGU DA SE NAČUDE Roditelji blizanaca izašli iz stana, a onda su shvatili da su nešto zaboravili! 15:32
„KAKO JE USPEO TO DA URADI?“ Snimak mačka koji odmara u neobičnoj pozi nasmejao 3 miliona ljudi! 13:30
„IMAM 26 GODINA, A ON 52 I PRIJATELJ JE MOG TATE“: Njihovu vezu svi osuđuju, a oni uživaju zajedno već osam godina! 15:40
SARA JE OTKRILA ČIME NJENA MLADOLIKA BAKA NEGUJE LICE Žene su oduševljene, njen prirodni eliksir možete kupiti za 400 dinara! 13:08
"OVO JE NAJSLAĐA STVAR KOJU SAM VIDELA" Mama i tata su snimili prvi susret psa sa njihovom bebom, srca se tope od miline 12:06
DIRLJIV TRENUTAK RASPLAKAO 78 MILIONA LJUDI Dečak je dobio naočare i prvi put jasno video mamu i tatu 22:15
"BOLJE DA TO PROVERITE" Par u 40-im godinama saopštio roditeljima da će dobiti bebu, reakcija bake i deke je sve raznežila 21:50
NASMEJALA 9 MILIONA LJUDI Devojčica upoznala mlađeg brata koji se tek rodio, a njena reakcija je urnebesna! 14:50
DA LI BACATE ZAŠTITNI ČEP SA ULJA? Kada čujete čemu služi i koliko je koristan, više to nećete raditi! 16:54
NIKO NIJE TAKO ZAMIŠLJAO Radnik na kruzeru pokazao kako izgleda najskuplja kabina, ljudi zinuli od čuda! 15:20
MAJKA I DETE U PRODAVNICI DOŽIVELI UŽAS Devojčici se ruka zaglavila u kolicima za kupovinu, jedva je spasili vatrogasci! 15:48
PAPAGAJ PEVANJEM ODUŠEVIO 287 MILIONA LJUDI Opsednut je hitom iz 1978. godine, odlepi kad čuje tu pesmu! 19:35
DUŠU ĆE VAM RAZGALITI Mališan je prvi put video uključene lampice na jelki, njegova reakcija je sve raznežila 17:26
DEVOJKE, ČUVAJTE SE Otkačila je momka posle dva izlaska, njegova poruka je zapanjila 6 miliona ljudi! 14:56
MLADOŽENJA POSTAO HIT NA INTERNETU Na svadbi mu se desila nezgoda zbog koje su gosti zanemeli, to nikada neće zaboraviti! 12:48
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37