Alo! NOVI DETALJI O DEČAKU OSUMNJIČENOM ZA MASAKR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU Otac imao prevelike ambicije prema K., želeo je čudo od deteta: terao ga da trenira košarku 22:07 Hronika 0
Alo/Informer OTAC JE UČIO K.K. DA PUCA DA "NAPRAVI MUŠKARCA" OD NJEGA To liči i na lečenje ličnih strahova i frustracija 10:15 Hronika 0
V. Popović OTAC K. K. HAPŠEN U AKCIJI ''SABLJA'' Ovaj trag je 2003. policijske istražitelje doveo do uglednog beogradskog doktora 20:58 Hronika 1
V. Popović OGLASIO SE PREDSEDNIK STRELJANE ''PARTIZAN'': ''Otac je dolazio sa sinom i vežbao gađanje'' - evo šta je rekao o dečaku-ubici 16:10 Hronika 0
V. Popović ''OVO JE JAKO TEŽAK PREDMET, V.K. NE MOŽE DA SE TERETI NI ZA ZANEMARIVANJE DETETA'' Ukoliko se ovo dokaže, otac dečaka koji je počinio maskar na Vračaru je slobodan čovek 20:05 Hronika 0
V. Popović ''PRITVORENIK NIJE NA BILO KOJI NAČIN UGROZIO SVOJ ILI ŽIVOT DRUGOG LICA'' Ovako se u pritvoru ponaša otac dečaka koji je počinio masakr na Vračaru 11:41 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0