NIJE ZA MLAĐE OD 18 Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao 20:05
MAMA IZVELA SINA U ŠETNJU Hejli Biber zablistala u kaputu sa divljim printom, ali svi su gledali u njenog muža 11:56
HEJLI BIBER BLISTA NAKON POROĐAJA Rodila sina, pa obradovala svet novim selfijem, nikada nije izgledala lepše! 15:55
NAJVEĆE SLAVLJE DO SAD Hejli i Džastin Biber proslavili 6. godišnjicu braka dirljivom slikom, ali neko im nedostaje 20:00
ZATEGNUTA KOŽA, A NE KOŠTA NIŠTA Ovim se služi i Hejli Biber, a sve što vam treba imate u kuhinji 19:02
LETNJI MANIKIR HEJLI BIBER JE GLAVNI HIT OVE SEZONE Jednostavan je i presladak, a ovi detalji ga čine posebnim 18:42
TRUDNOĆA NIJE ZABAVNA Hejli Biber otkrila svoju najveću bol u drugom stanju, žene će je razumeti 16:40
TRUDNICA SA STILOM Hejli Biber otkrila stomačić na najnovijim slikama, jedan detalj je svima privukao pažnju! 10:05
ZGROZILA FANOVE Hejli Biber otkrila šta najviše voli da jede tokom trudnoće, neće vam biti dobro kada vidite 17:35
ROZE BOJA I ŠLJOKICE KAO GLAVNI HIT Novi nokti Hejli Biber biće vodeći trend u bjuti svetu ovog proleća 17:35
TRAČEVI SE MNOŽE Hejli i Džastin na pragu razvoda, izvor konačno otkrio šta se dešava sa slavnim parom 21:15
KO JE OVA ZEČICA? Slavna manekenka proslavila Uskrs zavodljivim slikama, jedno je svima privuklo pažnju 10:45
SAVRŠENA ELEGANCIJA Hejli Biber nastavlja da diktira trendove, njeni novi nokti su apsolutni hit 17:57
HEJLI BIBER OSTAVLJA BEZ DAHA Elegantnim odelom očarala na događaju pred dodelu Oskara, a tek kada vidite njen mejkap 15:55
OGLASILA SE O ZABRINJAVAJUĆOJ OBJAVI Hejli Biber konačno ućutkala glasine, evo šta se zapravo dešava sa njom i Džastinom 18:25
DŽASTIN BIBER NAPUNIO 30 GODINA Hejlina čestitka dira pravo u srce, pogledajte šta je objavila na Instagramu! 17:58
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0