"KOMITAMA" SMETA KRST NA LOVĆENU: Montenegrini u strahu da bi to značilo početak obnove Njegoševe kapele 12:57 Vesti 0
LJUBITELJI DPS-a ZASTAVAMA I CRNOGORSTVOM KRILI SVOJ KRIMINAL: SKAJ repiske pokazale ono što su svi bez dokaza znali 16:44 Vesti 0
"VUČIĆEV POTRČKO I ČETNIČKA VRANA": Milogorci udarili na Mandića, prete mu "pakletnim dočekom" 7. marta na Cetinju 19:29 Vesti 41
NE SMETA VAM NOĆ VEŠTICA NI KINESKA NOVA GODINA- SAMO VAM SRPSKO SMETA Vraneš odgovorio na medijsku hajku komita iz Vijesti 13:30 Vesti 0
Novosti/Alo.rs MILOGORCI NE ZNAJU ZA SRAMOTU Policija progoni monahinju zbog zastave, a pogledajte šta su radile "komite" (FOTO/VIDEO) 13:53 Crna Gora 1
Alo SRAMOTA U CRNOJ GORI Komite ponovo prave haos ispred Cetinjskog manastira! Vređali mitropolita Joanikija (VIDEO) 15:55 Crna Gora 1
Alo/Novosti/I.T. KOMITE ODAJU POČAST UBICI KRALJA Preti novi skandal, traže da se Dečanska ulica preimenuje u ulicu Černozemskog! 08:23 Crna Gora 1
Alo.rs/IN4S KOMITE NAJAVLJUJU NOVO USTAŠKO ORGIJANJE "Podrška našem ocu nacije, našem Milu Đukanoviću" 14:14 Crna Gora 0
Region.rs/Alo/A.N. „KOMITSKA JE TUGA PREGOLEMA“ Dok traje svečani čin u Beranama, na Cetinju potpuno druga slika (FOTO) 10:34 Crna Gora 0
Alo.rs/IN4S UZALUD SE IZVINJAVAO Abazoviću na Cetinju psuju majku muslimansku i prete mu vešanjem! (VIDEO) 18:35 Crna Gora 0
Alo.rs MILOV VISKI I PIVO GA JOŠ DRŽE Čanak počeo histerično da viče po studiju, istina ga prži jače od Čivasa 21:31 Vesti 0
Alo.rs/IN4S ALAHU AKBAR Komitkinja otkrila šta je rekla policajcu tokom protesta, ceo Balkan se smeje "heroini" sa Cetinja! (VIDEO) 19:34 Crna Gora 2
Alo.rs GDE ĆE VAM DUŠA? Komite guraju decu u prve redove, bedno iskorišćavanje mališana! 17:43 Crna Gora 0
Alo.rs/Novosti/N.A. SKANDAL NA CETINJU Razularene komite se tukle, Milovog i Čankovog pajtosa brze noge spasile linča! 17:49 Crna Gora 0
Alo.rs/In4rs ĐUKANOVIĆEVA LAKA PEŠADIJA Evo ko predvodi komite, na čelu Anela Čekić, poznata po aferi "Dnevnik" 23:27 Crna Gora 0
Alo/ TAnjug/ M. G. MUP CRNE GORE PLATIO ŽESTOKU CENU NA CETINJU Komite i njihovi sledbenici povredili 20 policajaca 14:26 Crna Gora 0
Alo JOŠ JEDAN NAPAD NA POLICIJU Komite blokirale Cetinje, MUP Crne Gore se povlači (VIDEO) 00:16 Crna Gora 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 46