„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
TUŽI ŽENU ZBOG PARA NA LUTRIJI Dobila premiju na grebalici, pokupila stvari i odmah ostavila muža! 21:52
„ZAMALO DA POVRATIM“ Devojka je uhvatila dečka u prevari, i to za vreme spektakularne prosidbe! 15:08
MERIMA JE MUSLIMANKA I SLAVI USKRS „Ako ima dovoljno ljubavi, nije važno da li se krstiš ili klanjaš“ 10:59
VLADISLAVA SE NE OBAZIRE NA UVREDE Lepa je kao anđeo, a na internetu je zbog ovoga stalno vređaju 18:14
„KUMA JE SELA MLADOŽENJI U KRILO I GURNULA RUKU U PANTALONE!“ Momak je opisao najčudniju svadbu na kojoj je bio, i dalje je šokiran 13:20
"DA LI GA JE NEKO VIDEO?" Žena objavila da traži muža, ostavio nju i decu i promenio broj telefona, svi se dali u potragu 19:03
PRESLATKA DECA RAZNEŽILA 20 MILIONA LJUDI Evo šta dečak uradi za mlađu sestru da bi išla s njim napolje 14:50
„ŠTA TREBA DA URADIM DA ME UHAPSIŠ?“ Ona je najpoznatija policajka na svetu, a mnogi kažu i da je najzgodnija 12:10
“VELIKA PORODICA NIJE ZA SVAKOGA“ Sara je rodila 14 dece, pola života je bila trudna i kaže da joj ništa ne pada teško 17:20
ZA ISKRENOST DOBILA 4 MILIONA LAJKOVA Jedna žena je izjavila da je loša mama, a ćerkin odgovor je sve raznežio 15:07
„MENI JE TO NORMALNO, I JA TO RADIM“ Žena je bila šokirana što ljudi pipaju ovo u prodavnici, ali se ne slažu svi s njom 19:12
SVIM BOLESNIMA JE BIO UZOR Preminuo čovek koji je živeo 70 godina u kutiji s čeličnim plućima, a sve vreme radio i pisao knjige! 12:47
KAO U ŠPANSKOJ SERIJI „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“ 20:28
„TAKO UČE BIOLOGIJU“ Majka ispričala da se kupa s decom, ljudi kažu da zbog toga imaju noćne more 21:12
„MOŽEŠ TI I BOLJEG DA NAĐEŠ“ Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila? 12:52
BOGATAŠICA, A ŽIVI U KOMBIJU Smučio joj se luksuz, iz vile otišla u šumu i kaže da joj je to najbolja odluka u životu 17:46
KAO U ŠPANSKOJ SERIJI Žena dobila milion evra na grebalici i odmah ostavila partnera, a on je tuži za pola para! 12:31
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57