"EVO GA SEDI PORED MENE, NIJE MU NIŠTA" Đilas noćas prebijao po Beogradu, jutros uz kapućino od sebe pravi žrtvu u svojim medijima 10:47 Vesti 132
BEJZBOL PALICOM TUKAO ŽENU I DECU OD DVE I ČETIRI GODINE Optužni predlog protiv nasilnika iz Beograda 11:31 Hronika 0
U GRUZIJI OBOJENA REVOLUCIJA PROTIV PRORUSKOG PREDSEDNIKA, U SRBIJI SA ISTIM SIMBOLIMA PROTIV VUČIĆA! 15:08 Vesti 77
"DANAS TE PREBIJE, SUTRA TI DONESE BUKET CVEĆA" Vedrana Rudan o nasilju kroz koje je prošla u braku 19:08 Vip 0
TUKAO ME JE, DAVIO I UNOSIO MI SE U FACU Goca Tržan do detalja opisala stravično nasilje koje je doživela od strane partnera 22:40 Vip 0
NASILNIKU SA BENZINSKE PUMPE U ZEMUNU PRETI DVE GODINE ROBIJE Optužen za teške telesne povrede 20:01 Hronika 0
"FAKULTETI NISU MESTO ZA IDEOLOŠKE SUKOBE" Rektorat i dekanat razmatraju mere za sankcionisanje nasilnika 08:12 Vesti 86
NAPIO SE ZBOG BIVŠE, PA PROLAZNIKE PRŽIO ELEKTROŠOKEROM Srbin u Austriji dobio zatvorsku kaznu 07:43 Hronika 0
ZAPALIO MI JE AUTOMOBIL! Suzana Mančić progovorila o stravičnom nasilju koje je doživela: Rekao mi je da mi je glava u torbi! 13:00 Vip 0
NOVO VRŠNJAČKO NASILJE U SMEDEREVSKOJ PALANCI Tinejdžer tukao dečaka sve dok mu nije slomio nos 15:21 Hronika 0
HRVATSKI GLUMAC PRIJAVLJEN ZA NASILJE Pijan vređao i pretio studentima, pa napravio šok potez! 11:40 Vip 0
GRUPA MLADIĆA KRVNIČKI PESNIČI TINEJDŽERA NA KARABURMI Objavljen jeziv snimak (VIDEO) 19:51 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZA STAN OD 75.000 EVRA UČEŠĆE SAMO 750 EVRA Vučić o kupovini nekretnina, OVOGA NEMA NIGDE NA SVETU 11:39 BIZ 18
OVO JE UBIJENI NIKOLA STANKOVIĆ Likvidiran nakon što je proslavio slavu, isplivali jezivi detalji, sve su snimile kamere 10:57 Hronika 0
DANAS, 21. DECEMBRA STIŽE KRAJ BEDE Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti 10:52