VODITELJ ŽRTVA JEZIVOG NASILJA Poznato TV lice progovorilo o detaljima višegodišnje agonije 06:00 Vip 0
VODITELJ GRANDA SLOMLJEN OD TUGE: Morao sam da je pustim da ode, samo sam joj sklopio oči 12:20 Vip 0
Ermin Biberović ISAK ŠABANOVIĆ NAPAO NAŠEG VODITELJA Ušli u žestok okršaj i uputio mu pretnje! 17:35 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "RAZMIŠLJAO SAM O SUROGAT MAJCI" Voditelj Granda doneo šok odluku, ne želi potomstvo, a sve što ima će ostaviti njemu! 12:55 Vip 0
Alo/M.Č. PUBLIKA OSTALA BEZ TEKSTA! Voditelj kleknuo ispred pevačice, povukao je za ruku pa uradio baš ovo (FOTO) 15:40 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ISTINA JE, SVE SAM IZGUBIO Oglasio se novinar Živojin Krstić nakon stravičnog požara 09:56 Vip 0
Informer/Alo/K.G. OSTAO BEZ IČEGA Srpski novinar izgubio sve u požaru koji se noćas dogodio na Karaburmi 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. SRAM TE BILO, OTIĆI ĆEŠ U ZABORAV Poznati voditelj žestoko osudio takmičarku koja je iznela niz uvreda na račun Ane Bekute i Snežane Đurišić, nije birao reči 13:12 Vip 0
Alo/D.S. SINIŠA MEDIĆ NAJAVLJUJE JOŠ JEDNU TUŽBU Nakon optužbi Jovane Jeremić da je i sam plagijator, oglasio se voditelj! 17:34 Vip 0
E.A. RAT SE NASTAVLJA Jovana Jeremić iznela prljavi veš Siniše Medića, pa otkrila: Ovo je njegova najveća laž! 16:09 Vip 0
Alo.rs/D. I. JOVANA JE RIJALITI VODITELJKA Medić žestoko udario na Jeremićevu, pa otkrio da li se kači na njeno ime! 14:32 Vip 0
Alo.rs/D. I. ZABORAVILA SAM DA JE TA EMISIJA POSTOJALA, NE VOLIM DA SE NA MOJE IME KAČE Jovana odgovorila Siniši Mediću na najavu tužbe! 13:44 Vip 1
Srbija Danas/Alo.rs/K. Ć. VODITELJ TUŽI JOVANU JEREMIĆ Ukrala mu naziv emisije, a bila gost kod njega! 12:53 Vip 4
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KAKO SMO POSTALI PARTNER NATO-a Jugoslavija jednim sporazumom sa Amerikancima postala najjača vojna sila u ovom delu Evrope 09:31 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. NOVEMBAR Device moraju da donesu važnu odluku, Ribe da obrate pažnju na zdravlje 19:35