SVI BRUJE DA JE PONOVO TRUDNA! Tara Simov oprostila sve Danilu, nakon pomirenja usledile glasine da je u drugom stanju 15:50 Vip 0
POMIRILI SE TARA I DANILO! Neočekivan obrt nakon stravičnih optužbi za nasilje, Simova navukla gnev javnosti ovom odlukom! 12:45 Vip 0
TARA SIMOV ZAGRLILA DANILA I NJIHOVOG NASLEDNIKA! Emotivne scene na prvom rođendanu malog Nikolaja, dekoracija obara s nogu 22:25 Vip 0
BIVŠI DEČKO TARE SIMOV PRIZNAO DA POSTOJI DOGOVOR! Progovorio javno i obelodanio apsolutno sve, jedno me sme da prekrši! 21:08 Vip 0
DANILO OBELODANIO TARINE GOLE FOTKE Simova bivšeg verenika šalje u zatvor, haos između njih dvoje ne jenjava! 09:55 Vip 1
TARA SIMOV SE TESTIRALA NA NARKOTIKE! Skandal dobija novi epilog, nakon nasilja i neviđene drame sa mužem hitno se oglasila! 23:00 Vip 0
NOVA OBJAVA TARE SIMOV ZABRINULA JAVNOST! Evo u kakvom je stanju bivša rijaliti učesnica nakon skandala koji je tresao region! 19:56 Vip 0
"ŠMRKALA SI SA ČIKICOM, DOŠLA SI POLUPANA!" Danilo obelodanio u javnost strašne optužbe na račun Tare Simov, skandal! 20:59 Vip 0
IZUDARANA SAM PESNICAMA, ON TRESKA DETE! Tara Simov otkrila šta joj je Danilo radio, u sve umešana svekrva! 13:25 Vip 0
TARA SIMOV OBJAVILA JEZIVE SNIMKE NASILJA Uznemirujuće! Prvo ju je vređao i pljuvao, a onda slomio sve što mu se našlo na putu! 17:30 Vip 0
TARA I DANILO SE MEĐUSOBNO TUKLI! Oboje pokazali povrede, on tvrdi da je Simova bila u zatvoru! 14:25 Vip 0
ŠOKIRANA SAM! Bivši momak Tare Simov upao na proslavu njenog rođendana, ona se hitno oglasila 10:50 Vip 0
TARA SIMOV OTIŠLA U NIŠ! Nakon drame sa Danilom bivša zadrugarka ušla u stan i videla sina, njena objava raznežila javnost 18:00 Vip 0
TARA SIMOV U SUZAMA ZBOG DANILA, JADA SE FANOVIMA: Njegovu porodicu volim najviše na svetu, uz mene su šta god bilo... 16:41 Vip 0
ISPLIVALA PRAVA ISTINA O SVEKRVI TARE SIMOV Sada je sve razjašnjeno nakon što su Danilo i Tara raskinuli 21:03 Vip 0
TARA SIMOV BESNA KAO RIS ZBOG BIVŠEG Zapenila i momentalno se oglasila: Da pojasnim klošarima neke stvari! 17:15 Vip 0
DETE ĆE BITI KOD NJE KOLIKO I KOD MENE! Otkriven razlog raskida Tare Simov i Danila, on odsečno poručio jedno 23:45 Vip 0
TARA SIMOV SE OBRATILA SVEKRVI! Nakon što joj je Danilo zabranio da uđe u stan, ona njoj uputila snažnu poruku 15:15 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0