CECA PRIZNALA ŠTA JOJ RODITELJI NIKADA NISU OPROSTILI Nije im bilo dobro kada su čuli za koga se udaje: "Umalo da padnu u nesvest!" 09:20 Vip 0
NEKADA JE PRODAVALA GAĆE I ČARAPE, A ONDA JE SMUVALA MILIONERA Pevačica sada živi luksuznim životom, a dane je provodila na pijaci! 13:30 Vip 0
"TO ŠTO IMATE 30 GODINA NIJE RAZLOG DA SE UDAJETE I PRAVITE DECU KOJU ZAPOSTAVLJATE" Rada Manojlović nikad brutalnija! 06:00 Vip 0
UDAJE SE JELENA ROZGA! U planu je duplo venčanje, 500 zvanica i luksuzna destinacija, ovo su detalji 07:30 Vip 0
ĆERKA NAŠE VODITELJKE SE UDALA U TAJNOSTI! Majku nije pozvala na venčanje sa 20 godina starijim biznismenom 22:30 Vip 0
"NEĆU DA PREŽIVLJAVAM I PROPADAM KAO MOJA MAJKA" Milena se udaje za 40 godina starijeg muškarca, "mnoge žene razmišljaju kao ja, ali nemaju sreće" 14:26
KINESKINJA ZBOG DEJANA DOŠLA U SRBIJU! Sad slave treći Božić zajedno - kakav odnos sa svekrvom ima NEĆETE VEROVATI! (VIDEO) 14:11 Vesti 0
"SVE ŠTO BIH REKLA O NJEMU NEĆU ZBOG DECE JER GA IDEALIZUJU" Karleuša progovorila o bivšem mužu, pa otkrila zašto nije uzela njegovo prezime 09:30 Vip 0
TANJA SAVIĆ SE UDAJE? Progovorila o svadbi i prinovi: "Želim još dece, to bi bila kruna naše ljubavi" 09:12 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ TREBALA DA SE UDA Evo šta se desilo pre dve godine, pevačica i dan danas sama! 20:20 Vip 0
MOJA MAJKA SE UDALA ZA SVEKRA, U ISTO VREME SMO BILE TRUDNE Život ispunjen bolom, gubicima i neverovatnom snagom, ljudi zaneme kad čuju Eminu priču 12:48
UDAJE SE KIJA KOCKAR? Godinama krije partnera, sada objavila njegovu fotografiju i srećnu vest! (FOTO) 12:00 Vip 2
ANA PROZVALA SRPSKE MUŠKARCE NAKON ŠTO SE UDALA ZA TURČINA "Stave vam šerpu u jednu ruku, dete u drugu, a oni počnu da varaju" 09:06
RUSKINJE POLUDELE ZA SRBIMA! Sve bi ih za očeve svoje dece - deda hteo da menja penziju za dete?! 08:01 Vesti 0
ZA NJEGA ĆE SE UDATI JELENA KARLEUŠA! U pitanju je ozbiljan baja, bogat je i moćan, otkriveno sve o njemu! 13:20 Vip 2
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
POGLEDAJTE STRAVIČAN SNIMAK SUDARA AVIONA U FRANCUSKOJ! Hitno se oglasio ministar odbrane (VIDEO/FOTO) 17:17 Vesti 0