"SVE ŠTO BIH REKLA O NJEMU NEĆU ZBOG DECE JER GA IDEALIZUJU" Karleuša progovorila o bivšem mužu, pa otkrila zašto nije uzela njegovo prezime 09:30 Vip 0
TANJA SAVIĆ SE UDAJE? Progovorila o svadbi i prinovi: "Želim još dece, to bi bila kruna naše ljubavi" 09:12 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ TREBALA DA SE UDA Evo šta se desilo pre dve godine, pevačica i dan danas sama! 20:20 Vip 0
MOJA MAJKA SE UDALA ZA SVEKRA, U ISTO VREME SMO BILE TRUDNE Život ispunjen bolom, gubicima i neverovatnom snagom, ljudi zaneme kad čuju Eminu priču 12:48
UDAJE SE KIJA KOCKAR? Godinama krije partnera, sada objavila njegovu fotografiju i srećnu vest! (FOTO) 12:00 Vip 2
ANA PROZVALA SRPSKE MUŠKARCE NAKON ŠTO SE UDALA ZA TURČINA "Stave vam šerpu u jednu ruku, dete u drugu, a oni počnu da varaju" 09:06
RUSKINJE POLUDELE ZA SRBIMA! Sve bi ih za očeve svoje dece - deda hteo da menja penziju za dete?! 08:01 Vesti 0
ZA NJEGA ĆE SE UDATI JELENA KARLEUŠA! U pitanju je ozbiljan baja, bogat je i moćan, otkriveno sve o njemu! 13:20 Vip 2
"RASPRAVLJAJU SE, ONA NEĆE DA SE UDA JER IMA TRAUME" Isplivale tvrdnje o odnosu Tanje Savić i 11 godina mlađeg: "Bila je hodajuća senka" 13:55 Vip 0
ĆERKA NAŠE VODITELJKE SE UDALA TAJNO! Majku nije pozvala na venčanje sa 20 godina starijim biznismenom 22:10 Vip 0
SNAŠLA SE Devojka silno želela bogato da se uda, pa uradila nesvakidašnju stvar o kojoj bruji Srbija 09:27 Vesti 0
ZA NJEGA ĆE SE UDATI JELENA KARLEUŠA! Otkrila sve javno, nakon razvoda saopštila šok odluku! 07:24 Vip 0
ŽENE U OVOM ZNAKU NAJČEŠĆE OSTAJU NEUDATE Njihove veze su burne i dramatične, nije ih lako osvojiti 12:03
"IMAM SAVET ZA SVE DEVOJKE" Mladu mamu pitali zašto parovi sve kasnije sklapaju brak, njen odgovor je HIT 11:09 Vesti 0
IZNENADILA SVE, BRITNI SPIRS SE PONOVO UDALA, ALI... Objavila vesti na Instagramu, zabranila svima da komentarišu ovu njenu odluku 11:39
UDALA SE DEVOJKA SA KRILIMA! Organizovali veliku svadbu, mlada se popela na stolice, trubači uleteli u salu 11:00 Vip 0
UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Priznala konačno i zašto krije partnera, šokirala o prodaji fotografija sa venčanja 20:36 Vip 0
BRESKVICA PRVI PUT ZA ALO! O UDAJI! Pevačica nikad iskrenije o privatnom životu i karijeri, evo koju odluku je donela 12:30 Vip 0
PERIŠIĆEVA NE ŽIVI OD STARE SLAVE Olimpijska vicešampionka RADI KOD TATE - "Pisala sam Deda mrazu, godine uspeha tek dolaze" 11:06
OD FOČE, PREKO PEĆINACA, IGRANJA SA IBROM, DO OSTVARENJA SNA Rade Krunić za sport.alo o pozivu Partizana, igranju za Srbiju, Dejvidu Bekamu i jednoj želji koja će oduševiti navijače Zvezde 07:00
OD MEDA SA SVETE GORE DO DIVLJIH RUSKIH ŽURKI! U Jug Bogdanovoj ulici spojilo se nespojivo - crkvena prodavnica pored erotic-šopa! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
''PITAM SE DA LI SAM DOBRA MAJKA'' Luna Đogani spremila kolače za ćerke, pitanje o Lidiji Ocokoljić je iznenadilo 20:25 Vip 0
TUĐA RUKA SVRAB (NE) ČEŠE! Srbija ide u korak sa svetom - posle Rima, Londona i Tokija, i Beograd dobio češkaonicu! (FOTO) 06:00 Vesti 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
MASK SE ŠOKIRAO PRED OVIM PRIZOROM Šta je ovo Bajden uradio u Beloj kući?! Soroš, Hilari Klinton... (FOTO) 07:59 Vesti 0
MISTERIOZNI JEZIVI FENOMEN UZNEMIRIO AMERIKANCE "Samo deset minuta sam proveo tu, sada mi nije dobro" 07:38 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 5. JANUAR Lavu prilika da napravi pomak u karijeri, Devica se vraća staroj ljubavi, Ribe imaju probleme sa zdravljem 05:02 Razonoda 0