MILJANA I IVAN SE LJUBE! Vratila se u Elitu, pa navalila na bivšeg, vrele scene zaprepastile učesnike! 09:30 Vip 0
PAO POLJUBAC! Novi par Elite 8, više nisu mogli da se suzdrže, pljušte strasti na sve strane! 17:10 Vip 0
NEPRIJATNA SCENA U ELITI 8 Vrela akcija Jelene i Uroša uzdrmala sve, Ivan Marinković ih uhvatio na delu, svi bruje o njegovoj reakciji 12:40 Vip 0
OBJAVLJEN SNIMAK INTIMNOG ODNOSA MILJANE KULIĆ Vrela akcija sa muškarcem kog svi znate, a nije Zola (VIDEO 18+) 12:32 Vip 1
"OTROVAĆE SE, MOŽE DA UMRE" Drama u Beloj kući, Ivan Marinković popio ovo i leži nepomično: "Ima 70 procenata alkohola" 22:30 Vip 1
MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Šok u Eliti, cimeri ne mogu da dođu sebi (FOTO) 18:00 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ I MILJANA PONOVO ZAJEDNO! Završilli u krevetu, Kulićeva ga grli dok spava, učesnici šokirani prizorom 11:15 Vip 1
ŠOKANTNI DETALJI IZ BRAKA MARINKOVIĆA Suze i jecaji preplavili Belu kuću, Bebica obelodanio sve iz tajnog razgovora sa Jelenom 20:03 Vip 0
BEBICA RAZOTKRIO JELININ BRAK SA IVANOM Jecaji su odzvanjali, ona nije mogla da zaustavi suze! (VIDEO) 17:15 Vip 0
NIJE JOJ TREBALO DRUŽENJE SA IVANOM Oglasila se drugarica Aleksandre Nikolić zbog Marinkovića: "Ni fizički ne deluju kao par" 19:55 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ ČUPA KOSU SA GLAVE! Jelena Ilić i Uroš Rajačić na korak do pomirenja, nikad prisniji u hotelu 10:05 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ NEMA SREĆE U LJUBAVI Numerolog u uživo prenosu otkrio sudinu rijaliti učesnika: "Ima tešku karmu" 01:35 Vip 0
REŠETANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ Učesnici šokirani, nastrašnije osudili cimerku i nazvali je folirantom! 01:00 Vip 0
DETALJI MRAČNE PROŠLOSTI IVANA MARINKOVIĆA Odala ga bivša žena, nastaće haos zbog radnji u koje je upleten 18:50 Vip 0
OBEZBEĐENJE MOMENTALNO ULETELO U ELITU 8! Haos u Beloj kući, žestok okršaj Ivana Marinkovića i Jelene (FOTO) 11:25 Vip 1
IVAN MARINKOVIĆ BRUTALNO ISKRENO O MILJANI KULIĆ! Nastao muk, rijaliti učesnik žestoko udario na bivšu 17:55 Vip 0
MUŠKARCI PRED KAMERMA SIMULIRALI INTIMNI ODNOS Učesnicima popustile kočnice, javnost šokirana onim što vidi! (VIDEO) 12:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22