ĐANI SE SRUŠIO NA NASTUPU! Isplivao šokantan snimak, okupljeni ne znaju šta ih je snašlo! (VIDEO) 10:20 Vip 0
ĐANI U ALKOHOLISANOM STANJU DOŽIVEO NEZGODU Otkriveni detalji nemilog događaja, sve se desilo na ovom mestu 06:00 Vip 0
ĐANI PRODAJE RODNU KUĆU NA KOSOVU I METOHIJI! Meštani otkrili istinu o pevaču i njegovoj poroidici 21:08 Vip 0
PROSLAVA U DOMU TRAJKOVIĆA Neverovatni detalji na slavskoj trpezi, folker nije štedeo (FOTO) 09:45 Vip 1
ĐANI FRAPIRAO STJUARDESU! Evo šta je folker uradio, Slađa Alegro otkrila detalje hit situacije, o ovome će se pričati! 20:37 Vip 1
NADAM SE DA ĆE BAREM JEDNO DA ME NASLEDI KAO PEVAČA! Đani i Slađa organizovali gala slavlje, sve pršti od luksuza! 18:27 Vip 0
DUPLO SLAVLJE KOD ĐANIJA! Folker krstio unuku, a supruga Slađa šokirala izgledom, svi gledali samo jedno 15:08 Vip 0
"OTIMAO MI JE MIKROFON ČIM JE VIDEO DA SU MI RUKE PUNE PARA" Novi skandal trese estradu, Sandra Afrika raskrinkala Đanija! 09:40 Vip 0
ĐANI OTKRIO ŠTA MISLI O KARLEUŠI Ona ga podržala u jeku skandala, a pevač joj ovako uzvratio 10:20 Vip 0
BOG ĆE IM SVE VRATITI! Dara Bubamara osula paljbu po koleginicama nakon žurke Olimpijaca, odbranila Đanija: Pevačice misle da će osvojiti nekoga 22:20 Vip 0
MUŠKU PROSTITUTKU TREBA UHAPSITI! Poznata voditeljka žestoko udarila na Đanija, nastao haos 21:21 Vip 0
"NEMAJU POŠTOVANJA PREMA STARIJIM KOLEGAMA" Pevač se umešao u Đanijev slučaj s olimpijcima: "Svakako su svi plaćeni" 19:21 Vip 0
ĐANI DONEO HITNU ODLUKU! Besan što nije pevao na proslavi sportista, folker presekao:"Neće mene niko više da zeza!" 15:40 Vip 0
"ŠTA DA VAM KAŽEM, DECO, IGRAJTE SE DOK MOŽETE" U jeku drame Đanija i estrade, momentalno se oglasio on i zaprepastio sve: Da je Ceca bila tu... 12:09 Vip 0
KOGA JE ĐANI PROZVAO NAKON PROSLAVE SPORTISTA? Pevač besan zbog onoga što je doživeo na slavlju 09:50 Vip 0
PONIŽEN SAM OD VELIKIH ZVEZDA! Đani zapenio od besa, pa žestoko udario na kolege: Došao sam u 22h da pevam mojim sportistima, a otišao sam... 09:05 Vip 3
ĐANI POKAZAO ĆERKU, LJUDI NE VERUJU KAKO IZGLEDA Folker objavio fotografiju s naslednicom, mreže se usijale 11:21 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TROZUBAC MOŽE DA UNIŠTI SVE NA VIDIKU! Revolucionarni laser prži neprijatelja na više od dva kilometara! 22:15 Vesti 0
SRBIN OŽENIO 22 GODINE MLAĐU ALBANKU Odveo je na planinu i napravio joj petoro dece, nije znala da bekne reč srpskog, a sada...(VIDEO) 21:00 Razonoda 0
VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2025. GODINU Ko nalazi nov izvor prihoda, a kome pare "padaju sa neba" 21:36
"NIKAD NE ZNATE KROZ ŠTA LJUDI PROLAZE" Danilo Anđušić se emotivnom porukom oprostio od Janisa Time 21:15