PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM Prolazi kroz pakao, tvrdi da ju je pokrao i nastavio da se drogira! 15:35 Vip 0
BIVŠI VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, A SADA UŽIVA NA MEDENOM MESECU SA MUŽEM Glumica pronašla sreću nakon traume koju je preživela! 07:00 Vip 0
VODITELJKI RTS IZNENADA UMRO SUPRUG Nije mogla da gleda kako ga dovoze u kovčegu: Bio je potpuno zdrav! 07:20 Vip 0
NAŠA PEVAČICA (45) JE ZAVELA OVOG FRAJERA! Upoznali se preko društvene mreže, rodila mu je ćerku, a zbog ovoga ne želi da se uda za njega 22:25 Vip 0
SUPRUG ANICE DOBRE JE BIZNISMEN! Ludo se vole tri decenije, bio je najbolji prijatelj pokojnog Džeja Ramadanovskog 19:00 Vip 0
NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA TURČINA I NESTALA Tvrdilo se da joj je biznismen promenio život iz korena, a istina je sušta suprotnost! 18:25 Vip 0
OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE RTS! Bio joj profesor na fakultetu, bavi se ozbiljnim poslom i krije se od javnosti 08:20 Vip 0
BURAN LJUBAVNI ŽIVOT ALEKSANDRE RADOVIĆ Bivšeg ostavila mesec dana nakon porođaja, on smuvao Jovanu Joksimović! 15:03 Vip 0
ŠOK OBRT O RAZVODU KARLEUŠE Konačno otkrivena prava istina, nije više mogla da ćuti, javno otkrila detalje! 11:40 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA DANAS IMA HOTEL NA MORU! Ovaj moćnik je njen suprug, u javnosti se ne pojavljuje! 07:20 Vip 0
OVAJ ČOVEK JE PARTNER ANE KORAĆ Starleta ga krila od javnosti, sada ponosno pokazala oca svog deteta 15:00 Vip 0
NAŠU PEVAČICU MUŽ KIDNAPOVAO I ODVEO U ŠUMU Planirao je da ubije i sebe i nju, otkriveni jezivi detalji iz braka 22:25 Vip 0
MUŽ SERENE VILIJAMS TEŠKO BOLESTAN? 10 skrivenih simptoma bolesti koju prenosi opasna bakterija, a ima je na svakom koraku 11:05
"SUPRUG ME JE PREVARIO SA MOJOM ROĐENOM SESTROM" Rijaliti učesnica saznala šok detalje, sve ispričala javno, nastao muk u studiju! 08:50 Vip 0
OVO JE MUŽ SANJE KUŽET SA KOJIM JE DOBILA DRUGO DETE Nemanja se ne pojavljuje u javnosti, a bavi se veoma ozbiljnim poslom! 08:25 Vip 0
PEVAČICA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Pretrpela stravično nasilje od strane muža, objavljena fotografija iz bolnice! 14:10 Vip 0
NAŠU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA MEDICINSKOM SESTROM: Ne znam kako se to desilo, ništa nije slutilo na prevaru! 09:55 Vip 0
SAHRANU MUŽA JEDVA JE PREŽIVELA, A SADA OTKRIVENO ŠTA RADI PEVAČICA Komšije je raskrinkale, ona žestoko oplela po njima! 08:30 Vip 0
SNIMAK SA VENČANJA Ani Korać i njenom suprugu Čola peva na uvce, objavila romantične kadrove! 18:36 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22