"VERNICA SI JEDINO KAD SE MOLIŠ NOVČANICAMA U TETOVU" Sofija Janićijević na stubu srama, Uroš je totalno raskrinkao! 12:50 Vip 0
JANJUŠ ULAZI U ELITU 8! Otkrio detalje, evo kada će se useliti na imanje, njemu se posebno obratio! 08:15 Vip 0
UČESNIK ELITE ZAVRŠIO U KANTI ZA SMEĆE! Nezapamćene scene u rijalitiju, javnost zanemela! 16:15 Vip 0
"NE PIPAJ TRUDNICU NA SILU, MRŠ" Obezbeđenje momentalno reagovalo zbog Terze, haos u Beloj kući! (FOTO) 14:28 Vip 0
JEZIVO NASILJE U ELITI! Zadrugar vrišti na sav glas, užasni krici odzvanjaju Belom kućom! (VIDEO) 08:20 Vip 1
STRAŠNI PRIZORI NASILJA U ELITI! Terza nasrnuo na Uroša Stanića, obezbeđenje ih jedva razdvojilo! (VIDEO) 14:30 Vip 0
GASTOZ UŠAO U CRVENO! Uroš Stanić ga izbacio iz takta, on mu uništio posteljinu i stvari, nastao opšti haos! 11:31 Vip 0
OBEZBEĐENJE OPKOLILO UČESNIKE ELITE! Žestok okršaj u cik zore, niko nije ni slutio da će doći do ovoga! 08:35 Vip 0
"NISAM BILA ZA TO DA SE DRUŽI SA ANELI" Prvo oglašavanje majke Uroša Stanića, žestoko oplela po Ahmićevoj 18:30 Vip 0
LEPI MIĆA VRIŠTI NA SAV GLAS! Hitno reagovalo obezbeđenje, žestok okršaj u Eliti 8 (VIDEO) 19:12 Vip 0
MUŠKARCI PRED KAMERMA SIMULIRALI INTIMNI ODNOS Učesnicima popustile kočnice, javnost šokirana onim što vidi! (VIDEO) 12:00 Vip 0
KORDA ZAPENIO NA STANIĆA Ana stala u Uroševu odbranu, on još više poludeo, haos na imanju 20:20 Vip 0
HITNA REAKCIJA ČELNIKA PINKA I PRODUKCIJE ELITE! Učesnici brutalno kažnjeni zbog kršenja pravila, Veliki šef nemilosrdan! 08:20 Vip 0
"ANELI JE BILA SA OŽENJENIM ČOVEKOM!" Ahmićevu u Eliti izdali prijatelji, bukti brutalan rat 14:45 Vip 0
MENJA SE TOK ELITE! Veliki obrt u Beloj kući, zaratili prijatelji, nikome nije jasno šta se dešava 00:45 Vip 0
"EJ ONA IMA 2.000 EVRA NEDELJNO..." Uroš Stanić zaboravio na kamere, pa se izleteo, skandal! 00:00 Vip 0
TERZA BEŽI IZ RIJALITIJA! Strašan sukob u Eliti, gađaju se kamenjem, hitna reakcija obezbeđenja! 16:12 Vip 0
"U VENAMA SU MU FEKALIJE, KADAR VOLI VIŠE NEGO MAJKU!" Salve uvreda na račun rijaliti učesnika, nije birao reči! 13:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0