STOMAK SE ŽALI Ove namirnice organizam teško vari, a evo kako možete da mu pomognete da se oseća bolje 17:32
JELENA KARLEUŠA POKAZALA OŽILJKE! Potresna izjava, prvi put otkrila kroz šta je prošla (VIDEO) 07:15 Vip 0
TRUDNA DŽEJLA RAMOVIĆ? Pevačica se utegla, pa pokazala stomak, mreže se usijale od komentara (VIDEO) 14:45 Vip 0
OVO SU PRVI ZNACI DA STE SE PREJELI Ako nastavite možete ugroziti žuč, jedan simptom je glavni pokazatelj 10:35
POSLE OBILNIH RUČKOVA OVO ĆE POMOĆI VAŠEM STOMAKU Efikasan način da olakšate varenje nakon bogatih prazničnih gozbi 15:52
GO STOMAK I DEKOLTE U KRUPNOM KADRU! Ovakvo izdanje Aleksandre Nikolić još niste videli, napravila neviđenu promenu! (FOTO) 17:10 Vip 1
OVE ZIME JEDNA OD NAJČEŠĆIH BOLJKI Stomačni virusi mnoge su namučili, ako ga zakačite evo kako da najlakše prebolite 10:50
NIKADA NA PRAZAN STOMAK Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu 17:32
AKO OSEĆATE GORUŠICU MOŽDA IMATE OZBILJNO OBOLJENJE Evo na šta sve ukazuje nelagodnost posle jela, kontrola kod lekara potrebna u sledećim slučajevima 13:01
BOL U STOMAKU OTKRIO JEZIVU ISTINU Mladić nije ni slutio šta se nalazi u njegovim crevima, ovo je da vam se okrene želudac 09:53
BACITE SLAMKE U KANTU Doktor objašnjava kako mogu da ugroze naše zdravlje, ovo nije nimalo naivno 09:15
PRINOVA U DOMU DŽEJLE RAMOVIĆ Pevačica se oglasila: Vrti mi se u stomaku, ne znam da li sam spremna 22:14 Vip 0
SALO NA STOMAKU OTIĆI ĆE KAO OD ŠALE Nutricionitskinja otkriva 7 načina pomoću kojih ćete se rešiti masnih naslaga bez puno odricanja 13:05
TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA U KUPAĆEM Kaća se skinula u minijaturan bikini u 6. mesecu trudnoće, pirsing na stomaku sija 15:30 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
IAKO TEŠKO PRIMETNI, OVI SIMPTOMI SE PRVI OSETE KOD MOŽDANOG UDARA Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju 20:45