PROZIVAJU JE DA JE ZDEPASTA I PREVIŠE BLEDA Sada im je jednim potezom zapušila usta, posle ovoga bolje da se pokriju ušima 14:27
ČAK I NAUČNICI SU SE SLOŽILI DA JE NJENA LEPOTA NEPREVAZIĐENA Sada je snimljena u razgolićenom izdanju zbog kojeg se muškarcima ubrzao puls 19:55
"SVE JE LAŽ I PARAVAN ZA GADOSTI" Najatraktivnija glumica sadašnjice progovorila o velikom licemerju koje vlada Holivudom 13:40
DRAMA U DOMU SIDNI SVINI Provalnik pokušao da joj upadne kuću, ali je lepa plavuša bila brža, za dlaku izbegla horor! 21:30
NAJATRAKTIVNIJA GLUMICA DANAŠNJICE "OSVANULA" GOLA U KADI Vreli kadrovi srušili mreže, muškarci u transu 18:27
"SVOJE RAČUNE PLAĆAM SAMA" Slavna glumica odbrusila nakon glasina da je izdržava 13 godina stariji muškarac 18:38
MUŠKARCI SE ZBOG OVOGA SAD PREZNOJAVAJU Zbog ovih prizora fatalne plavuše, mreže su eksplodirale 14:19
KUPAĆI KOSTIM KOJI ĆE BITI GLAVNI HIT OVOG LETA Sidni Svini diktira trendove, u njemu ćete izgledati kao boginja 17:09
SVE JE BILA LAŽ Sidni Svini i zgodni kolega prevarili fanove njihovog hit filma, isplatilo im se bolje nego što su očekivali 20:00
"NIJE LEPA, NE ZNA DA GLUMI, ŠTA VIDE U NJOJ?" Producentkinja oplela po Sidni Svini, glumica na udaru kritika 13:58
MIRIS ĆE TRAJATI ČITAV DAN Influenserka otkrila jedini pravi način da nanesete parfem, čak ga zna i Sidni Svini 14:21
STIŽU FATALNE DEVOJKE Glavni frajer ,,Džejms Bonda" dobija dve holivudske lepotice, naučnici za jednu kažu da je savršena 10:04
NE SMETA JOJ DA SE SKINE GOLA Jedna od najzgodnijih glumica preuzima ulogu koja je proslavila Džejn Fondu 19:01
NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU OTKRILA KAKO SE HRANI Ni gutljaj ovog napitka nije popila u životu, a šokiraće vas šta jede za doručak 11:26
SA MALOM CRNOM HALJINOM NEMA GREŠKE Najpopularnija holivudska plavuša Sidni Svini zablistala na crvenom tepihu 09:34
JEZIVA LEPOTICA Omiljena plavuša Sidni Svini iznenadila totalnom transformacijom, uopšte ne liči na sebe! 19:11
KOJOJ BOLJE STOJI? Sidni Svini zablistala na dodeli Oskara u kreaciji koju je pre 20 godina ponela Anđelina Džoli 21:36
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
ŠVERCOVAO MRTVU MAJKU PREKO GRANICE! Srpski carinici joj poželeli dobar dan, a njoj je klonula glava 10:49 Hronika 0
SRBIJA PAMTI SVOJE HEROJE Miroslav se odazvao pozivu pokušao je da spreči pljačku, došlo je do razmene vatre 10:00 Hronika 0
NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2025. Ribama drastične promene u karijeri i finansijama, Škorpiji neočekivani priliv 09:32