DA SE NAJEŽIŠ Svi pevate ovaj Čolin hit, ali niko ne zna kakva tragična priča se krije iza ovih stihova 11:38
OTKRIVENA VELIKA TAJNA PESME OLIVERA MANDIĆA "Ljuljaj me nežno" je bila namenjena našoj poznatoj pevačici, evo ko je u pitanju! 10:07
Grand Online/Alo/K.G. JEDVA PAMTIM REČI PESAMA KOJE PEVAM! Mirza Selimović progovorio o problemu koji ga muči i utiče na njegovu karijeru! 13:01 Vip 0
OVA NUMERA JE OBELEŽILA POPULARNU SERIJU "SREĆNI LJUDI" Da li znate za koga je napisana pesma i ko je živeo u čuvenoj Topolskoj 18? 18:22
OVAJ HIT TOŠETA PROESKOG KRIJE JEZIVU PRIČU Tu pesmu svi znate, ali i ne slutite šta se krije iza njenih stihova! 10:17
OVE REČI ČOLINE PESME NIKO NE ZNA DA PONOVI Svi ih pogrešno pevaju, a sada je otkrivena tajna Zdravkovih stihova 19:14
Alo/D.S. OVO JE TEKST PESME "JEL TE NIJE BLAM"?! Baka Prase jutjuberku isprozivao ovim rečima, Kika nije izdržala pritisak?! 19:48 Vip 2
najžena.rs OVE HITOVE SMO GODINAMA POGREŠNO PEVALI: Pesme koje znamo svi, a evo kako zapravo glase 09:34
najžena.rs "NEVERA MOJA BIO SI TI": Vesna Zmijanac konačno otkrila da je ovu pesmu posvetila kolegi pevaču kog je jako volela - evo o kome se radi 08:30
Alo/Đ.M. MNOGE ŽENE ĆE SE PRONAĆI! Ovako glasi tekst Marinine poslednje pesme koju je napisala, nosi veoma bolnu poruku 12:35 Vip 0
Najžena.rs "KO MI TEBE UZE, TAMARA?" Iza čuvenog hita krije se tragična ljubavna priča o kojoj se nikad nije pričalo! 12:58
Alo.rs/ I.G. NATAŠA BEKVALAC PIJE ZA MARINU TUCAKOVIĆ Pevačica od tuge nije mogla da kaže ni reč 14:51 Vip 1
Alo/Đ.M. SAKRILA JE TEKST OD MENE, ZATEKLA SAM JE POD JORGANOM Marina Tucaković je u tajnosti napisala ove stihove za veliki hit Cece Ražnatović 18:46 Vip 1
ZA SAMO JEDAN STIH! Ovih pet reči je Marini Tucaković donelo preko 100.000 evra, a niste ni pomislili da se radi baš o ovoj pesmi! 11:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
EVO KAD STIŽE SNEG U NIŽIM PREDELIMA Temperature već pale na -5, evo kad kreće prava zima 07:00 Vesti 0
"UBIĆU VAS KADA IZAĐEM IZ ZATVORA" Alija je ovo rekao Madžgaljima pre osam godina, a sada je to i uradio 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06