OPLELA ŽESTOKO! Oglasila se majka Mine Vrbaški nakon što je Ivan Marinković u ''Eliti 8'' izjavio da joj je pravio dete 18:20 Vip 0
NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Milica Veličković nakon posete ginekologu podelila fotku zbog koje svi aplaudiraju 15:20 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U SUZAMA! Slomila se u emisiji uživo, prvi put progovorila o raskidu sa Anđelom: "Da je do mene..." 12:00 Vip 0
"ONA JE MENE FIZIČKI MALTRETIRALA..." Šokantna ispovest bivšeg dečka Anite Stanojlović sa kojim ima dete 12:20 Vip 0
FILIP CAR SE JAVNO OBRATIO ANITI STANOJLOVIĆ! Ovo niko nije očekivao, pobednica Elite 7 mu brutalno uzvratila! 21:16 Vip 0
JANJUŠ KRIŠOM UHVAĆEN U BEOGRADU! Evo ko mu je pravio društvo, nije ni slutio da ga sve vreme snimaju! 22:25 Vip 1
"OSEĆAM SE LOŠE, TEŠKO JE DOK ČEKAM POZIV" Maja Marinković šokirala priznanjem, otkrila detalje odnosa sa Stanislavom! 20:20 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PREBLEDELA OD ŠOKA! Gastoz priznao da je upoznao Zvezdana Slavnića, otkrio i detalje razgovora! 08:17 Vip 0
BIVŠEM ZADRUGARU SE ZAKOMPLIKOVALO STANJE! Hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega, evo šta je pošlo po zlu! 13:30 Vip 0
KAČAVENDA SKOČILA NA CIMERA DA GA BIJE! Neviđeni karambol u Beloj kući: "Odbio sam te babetino, pa te rade kompleksi" 19:19 Vip 0
MIONA JOVANOVIĆ KAŽNJENA SA 20.000 EVRA! Hitna reakcija Mitrovića nakon skandaloznog ponašanja, evo šta je uradila! 17:22 Vip 1
TERZA ŽESTOKO PONIZIO TRUDNU MILICU! Ovo se do sada nije desilo u rijalitiju, javnost šokirana, evo šta je izgovorio! 16:15 Vip 0
"IMATE POTERNICU, JAVITE SE ŠTO PRE" Bivši zadrugar ostao zatečen nakon ove poruke, evo o čemu je reč 14:55 Vip 0
VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO! Anita Stanojlović se ponovo oglasila nakon raskida sa Anđelom, dosta joj je svega 14:30 Vip 0
SREĆA PRATI HRABRE! Brutalna poruka Jovane Tomić Matore, nije mogla da prećuti, haos tek sledi! 07:00 Vip 0
"ODMAH MI JE REKLA DA SAM ZA LEČENJE" Jeziva ispovest naše pevačice ledi krv u žilama: "Danas ne bih bila živa, videla sam kosti..." 02:39 Vip 0
ANĐELO RANKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Hitno se oglasio nakon što je Anita obelodanila detalje raskida! 17:54 Vip 0
ANĐELO RANKOVIĆ OSTAVIO ANITU! Stanojlovićeva se momentalno oglasila, kipti od besa, pa poslala važnu poruku svima! 17:16 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10