GASTOZ IMAO INTIMNE ODNOSE SA OVOM CIMERKOM? Miljana Kulić razvezala jezik, otkrila sve detalje! 15:05 Vip 0
UČESNICA ELITE POTPUNO RASKRINKANA Ovaj plan je smislila pre ulaska u rijalitiji, sada se sve saznalo, evo kako se brani! 07:55 Vip 0
BEBICA TUŽEN ZBOG NASILJA Ni ne sluti šta mu se sprema napolju: On je manipulator i psihopata! 19:42 Vip 0
"ONA JE SVE OVO URADILA" Teodora brutalno izvređala trudnu Milicu Veličković, pa očitala lekiciju Bebici: "Njoj praviš hranu, a meni kao keru..." 08:59 Vip 0
NA KORAK DO DISKVALIFIKACIJE Obezbeđenje prati u stopu učesnicu Elite, karambol u Beloj kući! 21:15 Vip 0
JOŠ JEDAN RASKID U ELITI! Puče tikva još jednog para - suze odjekuju Belom kućom: ''Ponižava me za sve pare'' 13:40 Vip 0
ISPLIVAVA SAV PRLJAV VEŠ BORISLAVA TERZIĆA Rijaliti učesnica priznala da ju je zvao tokom veze sa Milicom 10:15 Vip 0
"ONA JE BOLESNA" Miljana Kulić napravila haos tik pred emisiju, svi su šokirani njenim potezom! (FOTO) 08:20 Vip 1
MUŠKARAC TVRDI DA IMA DOKAZE! Objavljeno sve o kompromitujućem snimku Teodore Delić, Bebica menja boja od blama 15:00 Vip 0
PUČE TIKVA! Bebica roni suze nakon raskida sa Teodorom, izjadao dušu i otkrio šta ga muči: ''Planirali smo budućnost napolju'' 17:00 Vip 0
"KUNE SE U NEROĐENO DETE I LAŽE" Učesnik ne prestaje da šokira javnost, društvene mreže gore zbog ovih reči (VIDEO) 23:45 Vip 0
ONA NIJE UCVELJENA TRUDNICA, SVE VREME OGOVARA! Šok optužbe na račun Milice Veličković, našla se na meti nakon javne preljube! 21:10 Vip 0
OTKRIVENO SA KOJOM CIMERKOM JE GASTOZ IMAO ODNOSE! Nastaće opšti haos u Eliti, ovo su pokušali da sakriju od javnosti! 15:35 Vip 1
BEBICI SE NAGLO POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE Evo šta se dešava sa njim nakon raskida sa Teodorom 19:15 Vip 0
IZBIO SUKOB U UŽIVO PROGRAMU! Nova učesnica Elite 8 napala Mateju Matijevića, a onda se desilo ovo! 00:55 Vip 0
NENADE, PREVARILA SAM TE! Teodora objavila sliku iz kreveta sa drugim muškarcem, pa se javno obratila Bebici, skandal! 20:20 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
VLADAN IZMASAKRIRAO SUPRUGU SA 17 UBODOM NOŽEM JER MU JE OPSOVALA MAJKU Stigla presuda, evo koliko će robijati 16:10 Hronika 0