''SRAMOTA ZA JEDNU TRUDNICU!'' Bivša zadrugarka podržala Sofiju Janićijević: 'Glavu gore, najlepša si'' 15:30 Vip 0
ALO! ISPRED FAKULTETA ANĐELE ŠPARAVALO! Zadrugarka nakon skandala okrenula novi list, upisala faks i našla dečka 15:21 Vip 0
IMALA JAVNU AFERU SA ŽENOM, RODITELJI JOJ PRETILI, A SADA ŠOKRIALA! Jedna od najskandaloznijih rijaliti učesnica povukla neverovatan potez! 07:00 Vip 0
UČESNICA ELITE PLANIRALA DA OPLJAČKA PORODICU Sada donela šok odluku, evo od čega zarađuje novac nakon rijaltija 13:03 Vip 0
PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE! Majka Anđele Šparavalo zapretila Bojani Pavlović, isplivala prepiska, haos se nastavlja 23:00 Vip 0
OVO JE MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO Hteo da je se odrekne zbog veze sa ženom, a evo u kakvim su sada odnosima 22:00 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO ZAVRŠILA NA INFUZIJI Roditelji joj prete, drama se nastavlja, ona moli za pomoć: Boli me, ne mogu da jedem 18:20 Vip 0
ANĐELA PONOVO URNIŠE BOJANU PORUKAMA I POZIVIMA! Objavljena privatna prepiska: "Hitno je, spakovali su me!" 12:01 Vip 0
KRIVA SAM, SA OCEM I DALJE NE PRIČAM! Anđela Šparavalo kroz suze priznala šta se dešava u domu, progovorila i majka 22:17 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO NE LIČI NA SEBE Pojavila se njena slika nakon skandala, ljudi u šoku, hitno se oglasila njena majka 16:07 Vip 1
"PSIHIJATRI NE ZNAJU ŠTA MI JE BILO U ELITI" Prvo oglašavanje Anđele Šparavalo i njene majke, žestoko udarile na Bojanu! 08:51 Vip 0
UČESNICA ELITE NAPRAVILA NEDOPUSTIV POTEZ! Prekršila strogo pravilo iz ugovora, produkcija morala hitno da reaguje 08:40 Vip 0
BOJANA DRŽI ANĐELU ŠPARAVALO U ŠACI Nakon haosa zapretila dokazima, pa otkrila da čeka pravi trenutak! 12:20 Vip 0
"UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID" Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! 21:12 Vip 0
"NEMAM REČI ZA TO ŠTO SAM JOJ URADILA" Šok obraćanje Bojane Pavlović u uživo prenosu, nakon skandala sa Anđelom uradila ovo! 21:13 Vip 0
LUPALA JE GLAVOM O ZID, GREBALA ME I ČUPALA Bojana Pavlović otkrila detalje raskida sa Anđelom Šparavalo: Napravila mi je pakao 17:25 Vip 0
"JEFTINI BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI" Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo 16:49 Vip 2
ISPLIVALE SKANDALOZNE PREPISKE ANĐELE ŠPARAVALO Navodno u dogovoru s Bojanom hoće da opljačka svoje roditelje 15:50 Vip 0
RASKINULE BOJANA PAVLOVIĆ I ANĐELA ŠPARAVALO! Vratila se kod roditelja nakon haosa: Ostavila me je na spavanju i otišla sa drugom! 10:15 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39