UČESNICA ELITE PLANIRALA DA OPLJAČKA PORODICU Sada donela šok odluku, evo od čega zarađuje novac nakon rijaltija 13:03 Vip 0
PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE! Majka Anđele Šparavalo zapretila Bojani Pavlović, isplivala prepiska, haos se nastavlja 23:00 Vip 0
OVO JE MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO Hteo da je se odrekne zbog veze sa ženom, a evo u kakvim su sada odnosima 22:00 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO ZAVRŠILA NA INFUZIJI Roditelji joj prete, drama se nastavlja, ona moli za pomoć: Boli me, ne mogu da jedem 18:20 Vip 0
ANĐELA PONOVO URNIŠE BOJANU PORUKAMA I POZIVIMA! Objavljena privatna prepiska: "Hitno je, spakovali su me!" 12:01 Vip 0
KRIVA SAM, SA OCEM I DALJE NE PRIČAM! Anđela Šparavalo kroz suze priznala šta se dešava u domu, progovorila i majka 22:17 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO NE LIČI NA SEBE Pojavila se njena slika nakon skandala, ljudi u šoku, hitno se oglasila njena majka 16:07 Vip 1
"PSIHIJATRI NE ZNAJU ŠTA MI JE BILO U ELITI" Prvo oglašavanje Anđele Šparavalo i njene majke, žestoko udarile na Bojanu! 08:51 Vip 0
UČESNICA ELITE NAPRAVILA NEDOPUSTIV POTEZ! Prekršila strogo pravilo iz ugovora, produkcija morala hitno da reaguje 08:40 Vip 0
BOJANA DRŽI ANĐELU ŠPARAVALO U ŠACI Nakon haosa zapretila dokazima, pa otkrila da čeka pravi trenutak! 12:20 Vip 0
"UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID" Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! 21:12 Vip 0
"NEMAM REČI ZA TO ŠTO SAM JOJ URADILA" Šok obraćanje Bojane Pavlović u uživo prenosu, nakon skandala sa Anđelom uradila ovo! 21:13 Vip 0
LUPALA JE GLAVOM O ZID, GREBALA ME I ČUPALA Bojana Pavlović otkrila detalje raskida sa Anđelom Šparavalo: Napravila mi je pakao 17:25 Vip 0
"JEFTINI BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI" Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo 16:49 Vip 2
ISPLIVALE SKANDALOZNE PREPISKE ANĐELE ŠPARAVALO Navodno u dogovoru s Bojanom hoće da opljačka svoje roditelje 15:50 Vip 0
RASKINULE BOJANA PAVLOVIĆ I ANĐELA ŠPARAVALO! Vratila se kod roditelja nakon haosa: Ostavila me je na spavanju i otišla sa drugom! 10:15 Vip 0
SVE RADE ZBOG MEDIJSKE PAŽNJE! Anđela Šparavalo urnisala roditelje, evo šta je njena majka uradila! 12:50 Vip 0
NAPADNUTA POBEDNICA ELITE 7 Anita ne može da se smiri, uzrujana otkrila detalje incidenta! 08:40 Vip 0
KAKO ĆU TE ZVEKNUTI SAD, UMUKNI! Žestoka svađa Bojane i Anđele pred kamerama, raskrinkala njenu veliku laž, ona napravila lom! 07:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SKANDINAVSKA MISIJA MOŽE DA POČNE Poznato kada selektor Pešić okuplja "orlove" pred mečeve sa Danskom u kvalifikacijama za EP 12:40