NEPRIJATELJ MARKA ĐEDOVIĆA RAZVEZAO JEZIK! Bivša zadrugarka zapretila rečima: "Šta će njegova porodica reći?" 17:40 Vip 0
''DOĐE MI MUKA KAD ON KRENE DA PRIČA'' Milica Veličković oplela po Lepom Mići koji brani ljubav Sofije i Terze 23:15 Vip 0
OTROVANA DEVOJČICA (3) JE ROĐAKA BOJANE PAVLOVIĆ Zadrugarka otkrila u kakvom je stanju: U komi je, bore joj se za život 16:20 Vip 0
"JA SAM GEJ, ALI NIKADA NE BIH MENJALA POL" Bojana Pavlović grca u suzama, o njenoj ispovesti bruji region: Otac mi je bio alkoholičar! 10:36 Vip 0
"OTKRILA SAM GEJ AFERU I SADA MI SE SVETE!" Brutalna ispovest Bojane Pavlović, obelodanila i ko su glavni akteri, ne smiruje se! 21:24 Vip 0
"IPAK JE ISTINA" Na Pinku pročitana jeziva poruka, otkriveni monstruozni detalji mučenja, traži se hitna reakcija nadležnih 09:10 Vip 0
PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE! Majka Anđele Šparavalo zapretila Bojani Pavlović, isplivala prepiska, haos se nastavlja 23:00 Vip 0
ANĐELA PONOVO URNIŠE BOJANU PORUKAMA I POZIVIMA! Objavljena privatna prepiska: "Hitno je, spakovali su me!" 12:01 Vip 0
"PSIHIJATRI NE ZNAJU ŠTA MI JE BILO U ELITI" Prvo oglašavanje Anđele Šparavalo i njene majke, žestoko udarile na Bojanu! 08:51 Vip 0
VODITELJKI PINKA POZLILO U PROGRAMU UŽIVO Saznala za monstruozne detalje, pa prekinula emisiju! 08:20 Vip 0
MATORA I BOJANA SE UDRUŽILE PROTIV ANITE! Haos na društvenim mrežama, isplivala prava istina! 17:04 Vip 0
BOJANA DRŽI ANĐELU ŠPARAVALO U ŠACI Nakon haosa zapretila dokazima, pa otkrila da čeka pravi trenutak! 12:20 Vip 0
VODITELJKA PINKA IZVREĐANA U EMISIJI UŽIVO Gledaoci u šoku: "Komplikovano je da bi ti razumela" 08:55 Vip 1
"UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID" Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! 21:12 Vip 0
"NEMAM REČI ZA TO ŠTO SAM JOJ URADILA" Šok obraćanje Bojane Pavlović u uživo prenosu, nakon skandala sa Anđelom uradila ovo! 21:13 Vip 0
LUPALA JE GLAVOM O ZID, GREBALA ME I ČUPALA Bojana Pavlović otkrila detalje raskida sa Anđelom Šparavalo: Napravila mi je pakao 17:25 Vip 0
"JEFTINI BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI" Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo 16:49 Vip 2
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SNIMLJENA MASOVNA TUČA U TRŽNOM CENTRU Zastrašujući snimak nasilja, bacali flaše i prevrtali stolove - haos u prestonici Rusije 20:23 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02