MATORA JURILA VEZE PO BOSNI DA STEFANI ABORTIRA?! Bivši učesnik Elite otkrio stravične tvrdnje, a onda raskrinkao Milicu i Terzu! 17:25 Vip 0
"KAD SAM ODGAJIO DVA DETETA, MOGU I TVOJE" Bivši rijaliti učesnik javno nudi pomoć Milici, Terza će poludeti kada sazna za ovo! 13:45 Vip 0
ZA NJIHOVU AFERU NIKO NIJE ZNAO Učesnica Elite nastavila vezu sa cimerom i napolju, slučajno se izlanula, on prebledeo! 08:35 Vip 0
HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU Upao usred emisije, u studiju nastala drama, voditeljka momentalno reagovala! 12:45 Vip 0
IZABRAN NOVI VOĐA! Sledi paklena nedelja, učesnici u Eliti ostali u šoku kada je pročitano ime! 13:22 Vip 0
NOVI LJUBAVNI PAR U ELITI! Niko ovo nije mogao ni da nasluti, prišla mu pred svima i iznenadila potezom, kamera snimila sve 16:40 Vip 0
NEMILOSRDNA KAZNA ZA ŽENU IVANA MARINKOVIĆA Jelenin potez razbesneo produkciju Elite, momentalno reagovali 09:23 Vip 0
DODIRUJE SE SA DRUGIM NAOČIGLED DEČKA Učesnica Elite potvrdila sumnje, ne može više da krije simpatije prema njemu! 14:40 Vip 0
STRAŠNE POVREDE, BOJANI RUKE KRVAVE! Evo kako izgleda Pavlovićeva nakon što joj je Nemanja slomio nos! 12:40 Vip 0
GAČIĆ SE KRVNIČKI ZALEĆE I LOMI NOS BOJANI U ELITI! Pojavio se snimak stravične tuče, Pavlovićeva odvedena u bolnicu! 11:43 Vip 1
OVO JE ZA LEČENJE, PSUJE MU DECU! Miljana izgovorila strašne stvari, ovo se nije čulo u programu uživo! 12:50 Vip 0
UČESNIK ELITE NA STUDU SRAMA ZBOG ALJKAVOSTI! Novi haos u rijalitiju, otkrili šta drži pored kreveta, cimeri zgroženi! 17:02 Vip 0
RIJALITI UČESNIKA ŽENA PREVARILA SA VENČANIM KUMOM Nije mogao da dođe sebi nakon saznanja, pred milionima ispričao sve detalje! 09:45 Vip 0
BEBICA ŠUTNUO TAKIJEVU BIVŠU! Teodora Delić plače na sav glas dok je ovaj učesnik teši, Macanoviće nema ni na vidiku! 19:51 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
NEKOME ĆE DA "PADNE MRAK NA OČI" OVOG LETA, NEMA NIŠTA OD RADOSTI 1 horoskopski znak će da prođe kroz pakao, ostaje bez para i ljubavi 22:02