PRLJAVA, ODVRATNA BRKIĆEVA IZJAVA O ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ Pomahnitali opozicionar izneo GROZNE, DISKRIMINATORNE REČI 11:34 Vesti 71
DUBRAVKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: "Nema novih dozvola za istraživanja, šire se dezinformacije i panika" 13:17 Vesti 44
MINISTARKA ĐEDOVIĆ RAZBUCALA ALEKSIĆA: "To vam se ne uklapa u vašu priču o tome da je Srbija kolonija pa to ne pominjete" 18:34 Vesti 17
"PRESTANITE DA PLAŠITE NAROD!" Ministarka Đedović Handanović iznela tačne podatke o projektu "Jadar" 14:32 Vesti 40
DUBRAVKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Imam više radnog iskustva i diploma nego polovina ovde prisutne opozicije zajedno 20:37 Vesti 17
JOVANOVIĆ POZVAO DRŽAVNA PREDUZEĆA DA ČUVAJU PODATKE U DRŽAVNOM DATA CENTRU "Bitno je da u državi radimo na ovoj praksi" 14:29 Vesti 0
ODGOVORI NA SVA PITANJA O PROJEKTU "JADAR": Sa radom počeo kontakt-centar Vlade RS (VIDEO) 13:13 Vesti 17
POČEO SA RADOM KONTAKT-CENTAR VLADE SRBIJE U VEZI S PROJEKTOM "JADAR" Centar je otvorila ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović (FOTO) 09:46 Vesti 39
OD SUTRA ĆE GRAĐANI SRBIJE MOĆI DA SE INFORMIŠU O PROJEKTU ''JADAR''! Kontakt-centar u petak kreće se radom! 13:10 Vesti 0
"SLEDEĆI KORAK MAPA PUTA" Ministarka Đedović Handanović: Memorandum sa EU ogroman iskorak 09:58 Vesti 0
SINIŠA MALI I MINISTARKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ POTPISALI UGOVORE I SPORAZUME: Ovim se zaokružuje finansiranje za sprovođenje novog programa EBRD vrednog 40,5 miliona evra 16:55 Vesti 0
ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Usled nevremena sve ekipe u pripravnosti, u toku otklanjanje prekida 12:28 Vesti 0
OGLASILA SE MINISTARKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Jačanje struke je temelj budućnosti energetskog i rudarskog sektora 17:07 Vesti 0
NAJVAŽNIJI PROJEKAT U ENERGETSKOM SEKTORU Održana druga sednica Posebne radne grupe za izgradnju RHE Bistrica (FOTO) 11:45 Vesti 0
MINISTARKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ O ISKOPAVANJU LITIJUMA: Sve što se radi mora biti u skladu sa zakonima i standardima 10:27 Vesti 0
ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Proizvodni i prenosni sistem EPS su stabilni, kao i tokom kolapsa u regionu 10:58 Vesti 0
ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Svi smo u pripravnosti, juče smo obezbedili dodatna napajanja za region 09:15 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0