MAĐARSKA ČVRSTO UZ SRBIJU Podržala zahtev Srbije za produženje licence NIS-u, Đedović zahvalila Sijartu 11:03 BIZ 0
PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ Ministarka uslikana u poodmakloj trudnoći (FOTO) 12:40 Vip 0
TRUDNA DUBRAVKA ĐEDOVIĆ Damir Handanović čeka prvo dete, evo u kakvom stanju je ministarka 16:54 Vip 0
Đedović Handanović: Tokom leta nov krug subvencija, danas dodeljeno 73 ugovora Zaječarcima za energetsku sanaciju domaćinstava 16:22 Vesti 0
Ministarka Đedović Handanović se zahvalila rudarima "Kolubare" što nisu podlegli pritisku 19:46 Vesti 0
SRBIJA NIJE KRIVA NI ZA ŠTA „Sankcije NIS-u su osveta prethodne američke administracije Rusiji“ 12:46
"OVO NIJE TAČNO I KLASIČNO JE ŠIRENJE PANIKE I LAŽI" Ministarka Đedović Handanović demantovala navode da GAK Narodni front nema struje (FOTO) 21:15 Vesti 0
"APSOLUTNO JE NEDOPUSTIVO": Đedović Handanović najoštrije osudila ugrožavanje energeteske bezbednosti od strane opozicionih aktivista iz Lazarevca 11:19 Vesti 0
ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Uprkos najvećoj energetskoj krizi u poslednjih pola veka, tim MRE u ovom mandatu postigao impozantne rezultate 14:35 Vesti 0
U PONOĆ STUPAJU NA SNAGU AMERIČKE SANKCIJE NIS-U Đedović Handanović: Nema mesta panici i strahu, građani će moći da toče gorivo kao i do sada 09:26 BIZ 2
Đedović Handanović „Biće izgrađeno 10 novih elektrana na vetar i sunce, ukupna vrednost investicija 782 miliona evra“ 17:54
POSLOVANJE NIS-A PRATI SE NA DNEVNOM NIVOU Đedović Handanović „Za državu prioritet snabdevanja naftnim derivatima“ 16:38
BILO BI ONEMOGUĆENO PLAĆANJE KARTICAMA NA PUMPAMA ZBOG SANKCIJA NIS-U Ministarka Đedović nakon sastanka sa Sijartom: Očekujemo korake sa ruske strane 16:49 Vesti 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
POKOLJ MLADIH ISPRED POZNATOG KLUBA Napadači otvorili vatru iz vozila, užas u Čikagu (FOTO) 13:15 Vesti 0
PUTINOV ČOVEK UBIJEN U KURSKU Gudkov stradao u raketnom napadu – poginulo još 10 visokih oficira (FOTO) 12:29 Vesti 0
OVOM SUPOM SU NAS "LEČILE" MAME I BAKE Svi je volimo, a može biti opasna – naučnici upozoravaju na ozbiljne razloge 11:46