"PRIČA O GENOCIDU JE NEODRŽIVA I OPASNA" Oglasio se mitropolit Joanikije: "Crna Gora ne treba da glasa za rezoluciju o Srebrenici" 13:39 Vesti 0
"NAD KOSOVOM SE SVRŠILA TAJNA BEZAKONJA" Mitropolit Joanikije o mučeničkoj sudbini srpskog naroda na Kosmetu: Međunarodno pravo je pogaženo 23:00 Vesti 0
"NAD NAŠIM NARODOM JE IZVRŠEN GENOCID" Joanikije: Palili su mučenike zajedno sa hramovima, bacali u jame – svet do tada nije vidio takve zločine! 14:21 Vesti 0
Mitropolit Joanikije i osam sveštenika oslobođeno optužbi za kršenje naredbi Ministarstva zdravlja 14:38 Vesti 0
MITROPOLIT JOANIKIJE O POPISU: Neumesno je pitati mitropolita je li Srbin pravoslavne vere – jasno je ko sam i što sam! 10:34 Vesti 0
JOANIKIJE: Uveren sam da će Andrija Mandić dati vidljiv doprinos vladavini prava u Crnoj Gori 12:37 Vesti 0
TEMELJNI UGOVOR SAMO MRTVO SLOVO NA PAPIRU! Mitropolit Joanikije otkrio ŠOKANTNE detalje 08:05 Vesti 0
PANAOTOVIĆ: Bilo bi dobro čuti šta mitropolit Joanikije i vladika Metodije misle o povratku Crne Gore u kandže progonitelja SPC 19:15 Vesti 0
Joanikije: Teško tome ko se raduje zločinstvima nad Ukrajinskom pravoslavnom crkvom – to im je znak propasti 20:29 Vesti 0
alo.rs CRNOGORSKE VLASTI SE ODREKLE KOSOVA I METOHIJE: Oštre reči mitropolita Joanikija na skupu u Podgorici 08:00 Vesti 0
Alo!/M. J. SPREMA LI SE CETINJE 2? Kurti po Milovom receptu želi da spreči ustoličenje patrijarha u Pećkoj patrijaršiji 07:00 Vesti 0
Alo/V.P. PATRIJARH PORFIRIJE U POSETI CRNOJ GORI OBJAVIO: Sa mitropolitom Joanikijem, gliserom od Tivta do Herceg Novog (FOTO) 19:02 Vesti 0
Mediji/Alo!/M.J. MITROPOLIT JOANIKIJE O MASAKRU NA CETINJU: Izginula su deca, nevini ljudi, pomolimo se za one koje su izgubili najdraže 17:38 Vesti 0
Alo! MITROPOLIT JOANIKIJE Usvojen tekst Temeljnog ugovora koji je predložio mitropolit Amfilohije 07:00 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57