ZATEGNUTA KAO PRAĆKA NA PRAGU 90. GODINE Džejn Fonda ima brutalnu rutinu, zbog nje izgleda bolje od nekih devojaka 15:34
RIALDA DOTERALA LINIJU NAKON POROĐAJA! Na aerodromu ''Nikola Tesla'' pokazala koliko je smršala posle drugog stanja (FOTO) 14:15 Vip 0
MRŠAVA I ZGODNA U 62. GODINI ŽIVOTA Evo kako Demi Mur održava vitku liniju koju žele sve žene, kune se u ovu stvar 18:05
USKI CRNI KOMBINEZON KOJI ISTIČE FIGURU Rađenova bivša zapalila mreže, evo kako izgleda nakon razvoda! 17:45 Vip 0
TRENINGOM PROTIV DEMENCIJE Fizička aktivnost može da smanji rizik od bolesti pamćenja, evo koliko treba da vežbate dnevno 13:00
GOVORILI DA JE ZAPUŠTENA, DA NE LIČI NA SEBE Adrijana Lima je sada svima zapušila usta, evo kako je vratila manekensku liniju 12:19
NI KIŠA IM NIŠTA NE MOŽE Orlovi trenirali punom parom pred važan meč sa Švajcarskom u Ligi nacija (FOTO GALERIJA) 19:10
POČELA SAM DA TRENIRAM U 62. GODINI Žena nakon dvostruke transplatacije organa pokazala svoju snagu, za cilj je imala samo jedno 16:34
ŽENE GREŠE DOK VEŽBAJU Zbog ovih stvari trening za ruke ne daje rezultate, oblikujte ih uz pomoć saveta fitnes instruktorke 21:00
NE MOŽEŠ OVOLIKO DA ME MALTRETIRAŠ! Đina Džinović šokirala, lice joj neprepoznatljivo: Mislim da me potajno ne voli 10:20 Vip 0
"MRZIM ZGODNE ŽENE" Mina Naumović iznenadila priznanjem, zbog njene objave nastao haos na mrežama! 12:30 Vip 0
OVO JE BOLESNO! Htela da se pohvali telom, a zgrozila ceo internet: "Vide ti se bubrezi" (VIDEO) 06:00 Razonoda 0
SNIMAK DEVOJČICE KOJA PLAČE NA TRENINGU ŠOKIRAO SVET! Da li je ovo prekomerna ambicija ili zlostavljanje dece? 20:58 Vesti 0
,,TRENIRAM U ŠTIKLAMA" Majli Sajrus šokirala javnost najnovijom izjavom, evo zašto ne može da podnese sportsku opremu 12:05
GUDELJ OTKRIO UTISKE SA VENČANJA Fudbaler se vratio u vilu na Dedinju, pa se prvi put oglasio 20:30 Vip 0
ZATEGNITE FIGURU KAO ŠAKIRA Fitnes instruktorka otkrila koje vežbe radi slavna pevačica, ovo možete i vi! 21:00
DŽEJ LO MRŠAVIJA NEGO IKADA U sred glasina o razvodu od Bena Afleka pokazala pripremu za predstojeću turneju, nema joj ravne! 11:30
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
ZAROBLJENI UKRAJINAC NIJE NI VIDEO SVOJE KOMANDANTE Naređenja dobijao preko radija, poslat u Kursk bez DANA vojne obuke (VIDEO) 16:38 Vesti 0
PROSLAVILA JE 107. ROĐENDAN I DALJE JE BISTROG UMA Od dece za poklon svake godine traži ove 3 jednostavne namirnice 15:47