ZATEGNUTA KAO PRAĆKA NA PRAGU 90. GODINE Džejn Fonda ima brutalnu rutinu, zbog nje izgleda bolje od nekih devojaka 15:34
RIALDA DOTERALA LINIJU NAKON POROĐAJA! Na aerodromu ''Nikola Tesla'' pokazala koliko je smršala posle drugog stanja (FOTO) 14:15 Vip 0
MRŠAVA I ZGODNA U 62. GODINI ŽIVOTA Evo kako Demi Mur održava vitku liniju koju žele sve žene, kune se u ovu stvar 18:05
USKI CRNI KOMBINEZON KOJI ISTIČE FIGURU Rađenova bivša zapalila mreže, evo kako izgleda nakon razvoda! 17:45 Vip 0
TRENINGOM PROTIV DEMENCIJE Fizička aktivnost može da smanji rizik od bolesti pamćenja, evo koliko treba da vežbate dnevno 13:00
GOVORILI DA JE ZAPUŠTENA, DA NE LIČI NA SEBE Adrijana Lima je sada svima zapušila usta, evo kako je vratila manekensku liniju 12:19
NI KIŠA IM NIŠTA NE MOŽE Orlovi trenirali punom parom pred važan meč sa Švajcarskom u Ligi nacija (FOTO GALERIJA) 19:10
POČELA SAM DA TRENIRAM U 62. GODINI Žena nakon dvostruke transplatacije organa pokazala svoju snagu, za cilj je imala samo jedno 16:34
ŽENE GREŠE DOK VEŽBAJU Zbog ovih stvari trening za ruke ne daje rezultate, oblikujte ih uz pomoć saveta fitnes instruktorke 21:00
NE MOŽEŠ OVOLIKO DA ME MALTRETIRAŠ! Đina Džinović šokirala, lice joj neprepoznatljivo: Mislim da me potajno ne voli 10:20 Vip 0
"MRZIM ZGODNE ŽENE" Mina Naumović iznenadila priznanjem, zbog njene objave nastao haos na mrežama! 12:30 Vip 0
OVO JE BOLESNO! Htela da se pohvali telom, a zgrozila ceo internet: "Vide ti se bubrezi" (VIDEO) 06:00 Razonoda 0
SNIMAK DEVOJČICE KOJA PLAČE NA TRENINGU ŠOKIRAO SVET! Da li je ovo prekomerna ambicija ili zlostavljanje dece? 20:58 Vesti 0
,,TRENIRAM U ŠTIKLAMA" Majli Sajrus šokirala javnost najnovijom izjavom, evo zašto ne može da podnese sportsku opremu 12:05
GUDELJ OTKRIO UTISKE SA VENČANJA Fudbaler se vratio u vilu na Dedinju, pa se prvi put oglasio 20:30 Vip 0
ZATEGNITE FIGURU KAO ŠAKIRA Fitnes instruktorka otkrila koje vežbe radi slavna pevačica, ovo možete i vi! 21:00
DŽEJ LO MRŠAVIJA NEGO IKADA U sred glasina o razvodu od Bena Afleka pokazala pripremu za predstojeću turneju, nema joj ravne! 11:30
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
PATRIK DRID ZA ALO! PRVI PUT POKAZAO RANE Dekan iz Novog Sada o posledicama napada na fakultetu (VIDEO) 19:44 Vesti 8
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
FICO USKOČIO U DUNAV! "Juče su bili zabrinuti da li dišem, jutros sam ih pozvao na nasip" (FOTO) 16:12 Vesti 0
RUSKE SNAGE ŠIRE ZONU KONTROLE Novi napredak na frontu, u toku su žestoke gradske borbe 15:20 Vesti 0
ANA I ŠVAJNI SE BORE ZA STO MILIONA EVRA Otkriveni frapantni podaci, svi su ostalii u šoku kada su čuli koliki se novac krije iza svega 15:55