Naj žena.rs SA DEČKOM JE U VEZI ŠEST GODINA Sve je bilo u redu dok nije saznala da joj je rođeni brat 12:55
Objektiv/Alo/K.G. OVA PEVAČICA JE BILA U LJUBAVI SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM! Prepustila ga je koleginici, a onda se odjednom povukla sa estradne scene 20:28 Vip 0
Blic/Alo/K.G. KRISTINA SPALEVIĆ STIGLA KUĆI IZ BOLNICE! Kristijan se odmah požalio na jednu stvar, a evo što joj je poručio! 16:08 Vip 1
Alo/K.G. NJEN OSMEH GOVORI SVE! Tamara Milutinović sija u njegovom zagrljaju, a sada se pohvalila lepim vestima! (FOTO) 22:50 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. IZRIČITO MI JE IŠAO NA ŽIVCE! Barbara Bobak otkrila detalje upoznavanja sa Darkom Lazićem 17:33 Vip 0
Alo/K.G. NAKON ŠTO JE ALO! EKSKLUZIVNO OBJAVIO! Oglasila se poznata voditeljka i javno obelodanila svoju vezu sa Đokovićem! (FOTO) 11:56 Vip 0
Blic/Alo/K.G. DARKO SAZNAO DA NJEGOV OŽENJENI KOLEGA MUVA BARBARU! Pevač pobesneo, uputio mu žestoke pretnje, a onda sve poruke poslao njegovoj supruzi! 09:14 Vip 0
Alo/K.G. DARKO ZAJAHAO BARBARU NA JAVNOM MESTU Par napravio neviđeni haos, ljudi nisu mogli da veruju šta vide (FOTO) 07:50 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. ŠVALERI SU, DOK NE NAIĐU NA ŽENU KAO JA Barbara Bobak nije štedela Darkove bivše, a ono što je rekla o svekrvi sve je šokiralo! 09:37 Vip 0
Alo/K.G. NJEN GEST GA ODUŠEVIO Darko Lazić pokazao kako ga Barbara iznenadila i otkrio koliko ga dobro poznaje! 15:52 Vip 0
Alo.rs/M.A. BRESKVICA U NOVOJ PESMI PEVA O BIVŠEM: Bon Voyage, kažem ljubavi moja, idi sad, budi sam, bon Voyage! 16:40 Vip 0
Informer/Alo.rs/M.A. STANIJA KUPUJE KUĆU NA FLORIDI: 200.000 $ dajem u kešu, za ostatak dižem kredit! Evo koliko starleta stvarno zarađuje 09:15 Vip 2
Alo.rs/M.A. U "ZADRUZI" SE CEO DAN TRESU KREVETI Misica obećala da neće biti akcija pred kamerama, pa naskočila na Karića, ovakvu strast još niste videli u Beloj kući (VIDEO +18) 21:40 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31