USPORAVA DEMENCIJU Ovaj uobičajen lek bi mogao da se bori i protiv teže bolesti, često ga pijemo kada smo prehlađeni 18:25
OBRAZOVANIJE OSOBE DUŽE PRIKRIVAJU DEMENCIJU Kognitivni pad kod njih se daleko kasnije primećuje, a evo i zašto 15:01
ZBOG BAKINE BOLESTI NAPRAVIO POBEDNIČKU APLIKACIJU Mladić je pokazao kako je ljudima s demencijom 10:42
JAVLJAJU SE I DVE DECENIJE PRE BOLESTI Ovo su najraniji simptomi demencije, a niko ne obraća pažnju na njih 15:40
MOŽE DOĆI I DO DEMENCIJE Doktori povezali mašinu za sudove, šporet i frižider s opasnim bolestima 13:15 Razonoda 0
IZBEGAVAJTE OVO PIĆE Mnogi ga piju svakog dana, a nisu svesni da može da poveća rizik od demencije 18:00
,,MOGAO SAM DA SMUVAM KASIRKU, ALI..." Komičar otkriva horor koji je doživeo nakon 45 godina braka, zamalo da joj okrene leđa zauvek 11:17
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
IZ OVOG GRADA KREĆE RAT SA RUSIJOM: Isplivao jeziv plan NATO saveza za obračun sa Moskvom 09:38 Vesti 0