FITNES BLIZNAKINJA NAŠLA DEČKA! Julija prvi put pokazala sa kim je u vezi, klip postao viralan 07:48 Vip 1
FITNES BLIZNAKINJE SE POSVAĐALE U LAJVU Sestre zakrvile, dečko bezuspešno pokušao da ih rastavi 14:40 Vip 0
NIKOLA IZ SRBOBRANA ZA ALOONLINE O KAZNI I FITNES BLIZNAKINJAMA! "Da su nadležne institucije radile svoj posao, pasa na ulicama ne bi bilo" (FOTO/VIDEO) 19:13 Vesti 0
JA TE NIKADA NEĆU NAPUSTITI! Pas kojeg su Fitnes bliznakinje ostavile u azilu, pronašao dom! 20:50 Vip 0
PONOVO ŠOKIRALE JAVNOST Fitnes bliznakinje oplele po navijačima Srbije i Crne Gore, poručile im samo jedno! 22:40 Vip 0
NAPADNUTE I KIDNAPOVANE FITNES BLIZNAKINJE? Njihov prijatelj izneo šok detalje, evo kroz kakav pakao su prošle 18:23 Vip 0
OVO JE SKANDAL Fitnes bliznakinje progovorile o parama koje su uzimale za psa kog su odvele u azil, haos tek sledi 14:18 Vip 0
TAMO IMA PUNO HRANE I DRUŠTVA: Anđela Đuričić ponizila Fitnes bliznakinje, ovakav komentar niko nije očekivao! 15:18 Vip 0
ŽESTOK SUKOB FITNES BLIZNAKINJA I VODITELJKE U PROGRAMU UŽIVO Irina im sasula sve u lice, nisu znale šta ih je snašlo 15:08 Vip 0
OTKRIVENA PRAVA ISTINA Oglasio se vlasnik azila za pse i javno obelodanio šta su mu zapravo rekle Fitnes bliznakinje 12:51 Vip 0
FITNES BLIZNAKINJE TUŽE JAVNE LIČNOSTI KOJE SU IH OSUDILE Influenserke uzvraćaju udarac, novi rat na estradi 10:24 Vip 0
MAKAR NISU ODRALE PSA: Brutalno oglašavanje Karleuše povodom slučaja koji trese estradu, nije birala reči 09:40 Vip 0
"KAO DA USVOJITE DETE I ŠUTNETE GA U ZVEČANSKU": Voditeljka jutarnjeg zagrmela na Fitnes bliznakinje nakon sto su psa odvele u azil 14:12 Vip 0
NE PRESTAJU DA SE BRUKAJU Otkriveno u kakvim uslovima živi pas kog su Fitnes bliznakinje ostavile, bez srama poručile: Mi spokojno spavamo! 08:10 Vip 0
NAŠ BEKI NIJE MOGAO DA SE NAVIKNE... Fitnes bliznakinje probale da se operu nakon što su svog psa odvele u azil, ovo je tek skandal 13:58 Vesti 0
TREBA DA IH BUDE SRAMOTA: Pevačica uzima stvar u svoje ruke nakon što su Fitnes bliznakinje ostavile psa u azilu 13:42 Vip 0
OSUDILI SU NAŠU DOBROTU: Fitnes bliznakinje razapeli zbog napuštanja psa, one se oglasile i izjavom zgrozile javnost! 12:57 Vip 0
NE PRETVARAJTE SE DA PLAČETE, BEZDUŠNE OLOŠKINJE Brutalne reči poznate influenserke nakon što su Fitnes bliznakinje odvele psa u azil! 10:06 Vip 0
ZASLUŽUJETE DA VAS SPAKUJU U KAVEZ SA 100 LJUDI: Fitnes bliznakinje udomile psa, pa ga odvele u azil: Našle smo mu mesto gde i pripada! 09:05 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
POČINJE DRŽAVNI UDAR U BELORUSIJI! Opozicija obučena za nasilni scenario uz pomoć Zapada! 18:27 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27