TERZA SE BAVIO I KRIMINALOM?! Izgovorio ove reči Sofiji, kamera snimila tajni razgovor, učesnica zanemela od šoka 18:40 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA TERZE I SOFIJE Izgovorene nikad strašnije uvrede, umešao i njenog dečka Albanca! 08:37 Vip 0
''JOŠ TE MALI VOLI BESKRAJNO'' Terza u lajvu kroz pesmu priznao da voli Milicu Veličković, otkrio da ju je trudnu sanjao (VIDEO) 19:10 Vip 0
"TVOJ TATA MRTVI JE SMEĆE" Jezive reči u Eliti, ovako nešto do sada nije izgovoreno, nezapamćen haos! 09:10 Vip 1
''PRIŽELJKUJU SKANDAL VEKA'' Prvo oglašavanje izbačenog iz Elite 8: ''Anđela je lukava, Gastoz se na silu trudi da je smuva'' 11:25 Vip 0
''NAJJADNIJE I NAJTUŽNIJE ISKRENO'' Zorica Marković oplela po Terzi i Sofiji zbog trudne Milice, a pomirenje Zvezdana i Ane Ćurčič nije aminovala 19:59 >> 21:15 Vip 0
TERZA NAPUSTIO ELITU! Pojavio se snimak nakon izlaska iz rijalitija, evo gde se sada nalazi! 08:45 Vip 1
TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne verenice: Da mogu da vratim vreme, nikada ovo ne bih uradio! 09:40 Vip 0
TRUDNA MILICA NAKON PRELJUBE HITNO ZAVRŠILA KOD LEKARA: Pod pritiskom sam, dobila sam terapiju! 19:21 Vip 0
MRAČNA PROŠLOST BORISLAVA TERZIĆA! Njegov brat se oglasio i javno ga ocrnio: ''Zar je Milica mislila da ima budućnost sa njim?'' 22:10 Vip 0
''VARAJU NAROD DA JE SVE IDEALNO'' Evo o kom paru iz ''Elite'' Marija Kulić nije štedela žestoke komentare: ''Nema ker za šta da ga ujede'' 18:30 Vip 0
"TO JE MOJA BEBA, NEKA ME TUŽI" Trudna Milica žestoko udarila na Terzu, a onda spomenula Filipa Cara! 10:08 Vip 1
KADA BUDE DOBIO DETE SHVATIĆE ŠTA JE IZGUBIO! Trudna Milica Veličković potpuno slomljena, ponovo se obratila Terzi 21:20 Vip 0
TERZA I SOFIJA IMALI INTIMNE ODNOSE U ELITI! Isplivala skandalozna fotografija, kadrovi će dovesti trudnu Milicu do nervnog sloma 15:00 Vip 0
LJUBOMORNE SCENE U ELITI Terza ne može da se obuzda, napao cimera zbog Sofije, haos na imanju! 16:40 Vip 0
NEVASPITANA SEOSKA DŽUKELA! Žestoke uvrede na Terzin račun, cimeri oštro osudili preljubu, on nije birao reči! 09:15 Vip 1
MILICA I TERZA PREVARILI NACIJU? Dogovorili priču sa Sofijom, pojavile se skandalozne tvrdnje, evo odakle se poznaju! 07:40 Vip 0
TERZA I SOFIJA SAČEKALI DA SVI ZASPU, PA URADILI OVO! Kamera zabeležila trenutak, potpuno se opustili, svi čekaju reakciju trudne Milice! 10:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SNEG, KIŠA, GRMLJAVINA I JAKO ZAHLAĐENJE Prava zima stiže u Srbiju, olujno nevreme samo što nije grunulo 20:25 Vesti 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
EMOTIVNE SCENE U ARENI Koreografija navijača Zvezde na tačno 10 godina od smrti Marka Ivkovića (VIDEO) 20:20