KARLEUŠA PRECRTALA JOŠ JEDNOG SARADNIKA IZ ŽIVOTA! Njegov potez Jelenu ''ranio'' kao nikada do sada, ima veze sa Divnom 12:22 Vip 0
''DAJE PROSJACIMA PARE DA BI ČUVALI DIVNIN GROB OD LOPOVA'' Karleuša našla način za zaštiti mesto večnog počinka pokojne majke 14:10 Vip 0
POTRESAN PRIZOR SA GROBA KARLEUŠINE MAJKE Miluje i ljubi Divninu sliku, tužna scena sa Bežanijskog groblja (VIDEO) 09:50 Vip 0
OVDE ĆE BITI SAHRANJEN SAŠA POPOVIĆ! Pred smrt kupio grobno mesto, počivaće pored ove poznate dame 19:10 Vip 0
BOLNI DETALJI JELENE KARLEUŠE Nakon smrti majke nikada nije uradila jednu stvar, danas se slomila na komade! 14:08 Vip 0
OSVANUO JE PRETEŽAK DAN ZA JELENU KARLEUŠU Tuga u domu, pop diva slomljena: "Nemam pola srca" 08:35 Vip 0
POSLEDNJE POJAVLJIVANJE DIVNE KARLEUŠE U JAVNOSTI Do samog kraja svog života bila uz Jelenu! 18:30 Vip 0
DANAS JE POSEBNO TUŽAN DAN ZA KARLEUŠU! Jelena se obratila bolnim rečima, emotivna poruka kida dušu! (FOTO) 17:10 Vip 0
POTRESNO OGLAŠAVANJE NIKE TOŠIĆ! Ćerka Jelene Karleuša rastužila javnost, njena objava tera suze na oči! (FOTO) 15:35 Vip 0
"OSKRNAVILI SU GROB MOJE MAJKE" Karleuša progovorila o incidentnu: "Taj osećaj mržnje i potrebe za osvetom..." 20:15 Vip 0
'''SPREMAJU NJEGOVO UBISTVO, UBIĆE I NJU'' Evo kako su Oliver Mandić i Marina Tucaković spasili život Jeleni Karleuši 2000. godine 20:10 Vip 0
SVIMA KADA JE TEŠKO ZOVU MENE, JA NEMAM KOGA DA POZOVEM! Reči Jelene Karleuše kidaju dušu, prisetila se pokojne majke Divne! 22:38 Vip 1
NIKA TOŠIĆ PODELILA FOTOGRAFIJU KOJA KIDA DUŠU Ćerka Jelene i Duška ne krije bol, prisetila se nje, reagovala i Karleuša 19:15 Vip 0
DANAS JE POSEBNO TUŽAN DAN ZA KARLEUŠU Jelena se obratila bolnim rečima, emotivna poruka kida dušu! 09:41 Vip 0
DESILO SE ONO SA UŽASNIM SLIKAMA! JK brutalno iskrena o skandalu o kom je brujala čitava javnost 10:35 Vip 1
JELENA KARLEUŠA SE SLOMILA OD EMOCIJA Objavila nikada viđenu fotografiju sa majkom i ocem, a opis kida dušu! 08:24 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
NAORUŽAN PIŠTOLJEM ULETEO U KUĆU I ZAPUCAO, ALI JE I ON POSEČEN NOŽEM! Detalji KRVAVOG OBRAČUNA u Resniku 07:40 Hronika 0