SVEDOČILA MAJKA UBIJENE VANJE ČIJI SE OTAC SUMNJIČI ZA ZLOČIN! ''Posvađala se sa mnom, pa otišla kod njega'' 16:33 Vesti 0
PALEVSKOG IZRUČUJU MAKEDONIJI? Ministar pravde putuje u Ankaru, Vanjino ubistvo glavna tema razgovora 14:44 Vesti 0
"ODVELI SU JOJ U PODRUM GDE SU JOJ VEZALI RUKE I STOPALA..." Novi detalji ubistva Vanje Gorčevski lede krv u žilama 12:19 Vesti 0
DOKAZ KOJI OTKRIVA SVE MISTERIJE O UBISTVU VANJE: Obratio se tužilac, ovo su nove informacije 16:18 Vesti 0
LOŠE VESTI ZA PORODICU MALE VANJE Stigle nove informacije iz Turske, evo šta se dešava sa Palevskim 17:15 Vesti 0
OVO SU OTMIČARI NOSILI U GEPEKU Od početka su hteli da ubiju malu Vanju?: "Otac je u tome imao ulogu..." 18:02 Vesti 0
OD OVOGA ZAVISI DA LI ĆE VANJIN UBICA BITI ISPORUČEN? Turska ima jasne zahteve, ovo traži za predaju Palča 11:37 Vesti 0
OTKRIVENA MRAČNA PROŠLOST VANJINOG OCA Sada je sve jasno, zbog ovoga je ćerku dao otmičarima? 07:48 Vesti 0
PALEVSKI MOŽDA NIKADA NEĆE ODGOVARATI ZA UBISTVO Oglasio se tužilac: Turska će ga isporučiti samo pod ovim uslovima 22:24 Vesti 0
ŠTA SE DEŠAVA SA DOKAZIMA O VANJINOM UBISTVU? Novi detalji zaprepastili javnost: "Danas je potvrđeno da je MUP slagao" 21:53 Vesti 0
"ZAŠTO SI UBIO DETE?" Zatvorenici napali Vanjinog oca, otkriveni jezivi detalji iz ćelije 17:02 Vesti 0
BEKSTVO VANJINOG UBICE POČINJE JEDNIM SAZNANJEM Palčo sve vreme imao informacije o istrazi? 21:42 Vesti 0
"OTAC SE RASPITIVAO O KAMERAMA U ZGRADI" Novi detalji monstruoznog ubistva: "Palevski rekao da je bio u vezi sa Vanjinom majkom" 09:18 Vesti 0
PUT DO SMRTI MALE VANJE SNIMILO 40 KAMERA Ključno pitanje u istrazi i dalje bez odgovora 20:06 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37