DIRVLJIVA OBJAVA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica slavi jubilej, obratila se sinu Mariju: ''Moj mali učitelj, hvala ti'' 15:45 Vip 0
NAJDIRLJIVIJI SNIMAK MARIJE ŠERIFOVIĆ SA SINOM Pevačica pokazala naslednika, prizor iz doma topi srca 10:20 Vip 0
PRVI PUT USNIMLJEN SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ Verica izvela Maria u šetnju, a ovaj potez oduševio je sve! 18:56 Vip 0
IZGUBILI SMO SVAŠTA, ALI NAKON 40 GODINA.... Emotivna objava Marija Šerifović, prizor je nestvaran, javno otkrila sve! 07:45 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ SE NE ODVAJA OD SINA Pevačica novom objavom raznežila mnoge, svi komentarišu koliko se promenila! 12:20 Vip 0
OVAKO IZGLEDA SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ Mali Mario je mamina kopija, javnost se oduševila zbog njegovih očiju 10:40 Vip 0
OVAKO IZGLEDA SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ! Javnost se oduševila zbog njegovih očiju, mali Mario pokupio brojne simpatije 10:20 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA KO JE OTAC NJENOG SINA Pevačica se osvrnula na budućnost naslednika, njena izjava je hit! 09:34 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ UŽIVA SA SINOM U LUKS NASELJU! Maleni Mario ne može da sakrije sreću, snimak sve raznežio 08:14 Vip 0
ZAVIRITE NA KRŠTENJE SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ Pevačica slavila do jutra, ova pesma naterala joj je suze na oči! 11:20 Vip 0
ZNA DA PREĐE SVOJE GRANICE! Marija Šerifović otkriva kakva je Verica u ulozi bake: Imale smo jedan duel! 16:14 Vip 0
PRVI PUT USNIMLJEN SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ Verica izvela Maria u šetnju, a ovaj potez oduševio je sve! 07:40 Vip 0
NE UZNEMIRAVAJTE NAS! Marija Šerifović poslala važno obaveštenje, tiče se i njenog sina Maria 15:15 Vip 0
BRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ UPOZNAO MALOG MARIA Evo na koga beba liči i kako se Marija snalazi kao mama 17:58 Vip 0
POPOVIĆ OTKRIO DA LI JE VIDEO SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ Saša progovorio i o poklonu, pa iznenadio prisutne 10:16 Vip 0
MARIJIN SIN PRAVI SRBIN OD MALIH NOGU Pevačica snimila jedinca uz tradicionalnu muziku i čestitala Sretenje 17:47 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ SE RAZNEŽILA KAO NIKAD PRE Objavila klipove na kojima se igra sa sinom Mariom 15:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0