MORTUS PIJAN PRETIO DA ĆE UBITI OCA I ŽENU! Stravični detalji porodičnog nasilja u Sopotu! 13:17 Hronika 0
PESNICOM UDARAO RADNIKA U GLAVU, PA BIVŠOJ PRETIO DA ĆE JE UBITI Užas u Sopotu, muškarac podivljao u kladionici 17:04 Hronika 0
OVO JE BEBICA KOJA JE POGINULA U POŽARU KOD SOPOTA Bila je sama u sobi, mama je herojski probala da je spasi ali nije uspela 11:46 Hronika 0
BOLNA ISPOVEST MAJKE BEBICE PREMINULE U POŽARU U SOPOTU "Krenuo je žar, zapalilo se ćebence, nisam uspela..." 11:31 Hronika 0
BEBA (1) KOJA JE POGINULA JE BILA SAMA U SOBI KAD JE BUKNUO POŽAR Jezivi detalji tragedije kod Sopota 20:26 Hronika 0
DRAMA U SOPOTSKOM AUTOBUSU Muškarac se predstavio kao policajac, pa divljao! Putnici koji su išli za BG se prestravili 16:50 Vesti 0
MANIJAK MALTRETIRAO DEVOJKU U AUTOBUSU ZA SOPOT Jurio je po vozilu, niko joj nije pomogao 11:24 Hronika 0
Alo.rs NADA ĐURIĆ NA ČELU PUPS-A U SOPOTU: Opštinski odbor je u pravim i sigurnim rukama 11:14 Vesti 0
Alo!/V.P./Mediji STRAVIČNA PROŠLOST OCA NASILNIKA IZ SOPOTA I posle presude za nasilje u porodici, zatvorio ćerku u sobu, pa je tukao i mučio 16:20 Hronika 0
Alo/Mediji TUKAO JOJ DETE, A ONA GA BRANI Oglasila se žena Srđana iz Sopota i navela da je on dobar, samo je nasilan kada popije 09:52 Hronika 0
Alo.rs/Republika.rs MAJKA NASILNIKA IZ SOPOTA ZAVAPILA "Obesiću se! Želim da me nema više... ne mogu da podnosim ovu muku!" 12:17 Hronika 0
Alo.rs OVO JE MUŠKARAC KOJI JE TUKAO ĆERKU KOD SOPOTA Zaključao je i lupao joj šamare, a ženi slao jezive pretnje! (FOTO) 11:43 Hronika 0
Alo.rs DETALJI BRUTALNOG NASILJA KOD SOPOTA Maloletnu ćerku držao kao robinju, tukao je i davio, a evo kako je ona uspela da pobegne! 10:49 Hronika 0
Alo.rs/Blic NASILNIK IZ SOPOTA VIŠESTRUKI POVRATNIK Ćerku zaključavao i satima mučio, samo ove godine tri puta prijavljivan za nasilje! 10:28 Hronika 0
Alo!/Mediji NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD SOPOTA Prvo izdahnula kćerka, pa nepokretna majka 21:54 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25