MAME VAM NEĆE REĆI, ALI ŽELE DA ZNATE Ako se spremate da čestitate rođenje deteta, obratite pažnju na ove stvari 20:32
,,NISAM MOGLA DA GA PODNESEM" Mama oseća krivicu jer voli jedno dete više od drugog, a ovim ponašanjem je to i dokazala 20:35
,,NE MOGU DA ODOLIM MAMI SVOG DRUGA" Imam osećaj da ga izdajem, ali ne mogu da prestanem zbog ove stvari 10:05
PONOSNA MAMA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Ljudima popadale vilice od šoka, nju baš briga za komentare! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
NAŠA VODITELJKA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE Progovorila o majci i šta je uradila, jedan trenutak je bio presudan 14:13 Vip 0
OTKRIVENO KO JE MAMA SANJE VUČIĆ! Pevačica talenat za muziku nasledila od ovo poznate dame 06:30 Vip 0
,,ZAR NISI I TI PLAKALA KADA SI BILA MALA?" Žena dobila najgore uvrede zbog onoga što je uradila ćerki, nikada joj ovo neće oprostiti 09:10
RODILA SA 13, PA POSTALA BAKA SA 36 GODINA Kada joj kažu da je sebi upropastila život, ona im ovako žestoko odbrusi 09:37
,,NADAM SE DA ĆE TE ZAUVEK TAKO ZVATI" Ime koje je ovaj dečak dao svojoj mami zagrejalo je 35 miliona srca, pogledajte i zašto! 16:05
LEPI STE NA MAMU Novo istraživanje otkriva da od majke nasleđujemo crte lica, a evo i zbog čega 20:40
SINU SAM DALA IME PO LIKU IZ CRTAĆA Mama otkrila zašto nimalo ne žali zbog svoje odluke, ali se ipak kaje zbog jedne stvari 20:30
MOJA ĆERKA (8) JE OPSEDNUTA ZDRAVIM NAVIKAMA Majka u očaju zbog njenog ponašanja, misli da je previše mala, a evo šta kaže ekspert 08:35
POZVALA SAM SVU DECU OSIM JEDNE UČENICE NA ĆERKIN ROĐENDAN Mama objasnila zašto je donela tešku odluku, nije imala izbora 15:05
SRCE JOJ SE SLOMILO Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio 15:16
ONA JE MAMA ŠESTORO DECE Žive u dvokrevetnom stanu, evo kako joj je pošlo za rukom da svako od njih ima svoj kutak 18:16
NEMOJTE OVO DA RADITE Žena pobesnela zbog sramnih osuda drugih roditelja, poručila im samo jedno 21:41
NJEN HAOTIČAN ŽIVOT ZBUNJUJE MNOGE Ona je mama dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti datum 13:06
ZNOJENJE NAKON POROĐAJA Doktori otkrivaju zašto se javlja neprijatan simptom i kako da mame pomognu sebi 20:25
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04